BIODERMA Sébium Global Cover színezett krém

Sokak küzdenek azzal, hogy problémás, száraz, gyulladt, pattanásos a bőrük, amit egyszerre szeretnének elfedni és nem eltömíteni.

 

A BIODERMA nem régiben egy új termékkel jelent meg, amely arra hivatott, hogy megoldja a problémákat, fed és segít egyszerre. A Sébium Global Cover egy színezett krém, amely jótékony összetevőivel segíti a gyulladt bőr gyógyulását és a problémák megakadályozását is.

"Áttörés az acnéra hajlamos bőr kezelésében. A BIODERMA tudományos kutatásai alátámasztották, hogy a dysseborrhoea  - nem megfelelő faggyúösszetétel az acnéra hajlamos bőr, mitesszerek és gyulladt pattanások kiváltó oka. A Sébium Global Cover színezett krém a SeboRestore technológiának [FluidactiveTM szabadalom - Bakuchiol]* köszönhetően a pattanások megjelenésének okánál hat. Ez a technológia visszaállítja a faggyú összetételének természetes egyensúlyát és hidratáló, védő funkcióját. A Sébium Global Cover elfedi a pattanásokat és elősegíti eltűnésüket. Kiegyenlíti a bőrtónust, így elősegíti a természetes megjelenést. 12 órán át tartó fedést és matt hatást biztosít. A zöld korrektor semlegesíti a bőrpírt a tökéletesebb korrekcióért. Folyékony textúra, egyszerű alkalmazás, púderes hatás. Egész nap tartó komfortérzet nyújt a bőrnek. "

A termék 30 ml, fehér tubusban érkezik, az információk a Sébium családra jellemző zöld színnel vannak feltüntetve rajta, kellemes látvány. A pattintós kupak nem csak azoknak öröm, akik nem szeretik a csavaros társaikat, hanem mindenkinek! A kupakot felpattintva ugyanis egy zöld korrektor kapott helyet, a kupak belsejében pedig egy szuper kis tükör. A zöld színt közvetlenül a piros területekre kell felvinni, amely kiegyenlíti és elfedi a pirosságot, mielőtt felvisszük rá a színezett krémet. Szerintem szuper ötlet ez a 2 az 1-ben megoldás, így ha ez a termék nálunk van, máris szebbé varázsolhatjuk a bőrünket. Szépen fedi a piros területet és remek alapot képez a színezett krémnek, így mindig bevetem, ha valahol pirosabb területet veszek észre, de a pattanás utáni hegeket is szépen halványítja.

Bár maga a krém a kupak lecsavarása után elérhető, atubus szája szűk, tehát tudjuk szabályozni, mennyi terméket szeretnénk kinyerni és nem ömlik a fele a tenyerünkbe. Az állaga nagyon krémes, enyhén híg, nagyon szépen el lehet oszlatni a bőrön ecsettel és az ujjainkkal is. Szépen, egységesen fed, egyáltalán nem képez vastag réteget a bőrön és nagyon szépen belesimul, szint eggyé válik vele.

A termék pedig olyan gyönyörű matt végeredményt nyújt, hogy túlzás nélkül le merem írni, ilyen eredményt még púderezés után sem tapasztalok. Ez napközben sem csökken túlzottan, így amikor ezt a terméket használom, nincs szükség púderezésre, még a szem alatti területen sem, így engem ezzel teljesen megvett.

A hatását is észlelni, a problémásabb napokon valóban hamarabb jön rendbe a bőröm, mintha nem kezelném semmivel, így nem csak a fedése tökéletes, hanem az ígéreteit is beváltja.

A termék 4 ezer forint körül kapható, ennyit kiadunk egy alapozóért is, de ez annál jobb, mert a fedése is megfelelő, de emellett nem hogy nem terheli, de segíti is a bőrünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9716365512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása