A nyár legmenőbb táskáit egy magyar tervező alkotta meg nekünk

Nyáron nagyobb hangsúlyt kapnak a kiegészítők, hiszen nem kell tonnányi ruhába és hatalmas, zsák-szerű kabátba burkolnunk magunkat és bátran játszhatunk a mintákkal, színekkel is. De még micsoda színekkel és mintákkal!

Én egy jó ideje tagadhatatlanul táska-mániában szenvedek, leginkább a hátizsákok ejtettek rabul az elmúlt kb. 1 évben. Praktikusak, kényelmesek, nem verik az oldalunkat séta közben és a fél vállunkat sem teszik tönkre, ha kicsit több súlyt pakolunk beléjük.

Az egyik kedvenc magyar tervezőm, Enyedi Zsuzsi most olyan nyári kollekcióval rukkolt elő, hogy ennél illőbb darabokat még senkitől nem láttam! Az ezsubegz tudjátok, hogy a szívem csücske és szeretek nektek is beszámolni arról, ha újdonság kapható a márkánál, ezeket a mostaniakat pedig bűn lenne kihagyni ebből a jó szokásomból.

Dübörög a fesztivál-szezon, tombol a flamingók, unikornisok és neon színek időszaka, ezért Zsuzsi mindezt egybegyúrva csodás gym bageket alkotott! Én pedig a megszokott módon, általam megálmodott szettekkel mutatom be nektek.

Flamingós darabok

Rögtön ellövöm a legnagyobb durranásukat: neon fénnyel világítanak, (ITT megnézheted) ez mennyire király dolog már?! Két verzió készült belőle, mindkettő kék és rózsaszín színekben pompázik, ezért mindkettőhöz biztosan fehér ruhadarabokat párosítanék, hogy a táskák élénk árnyalatait még szebben kiemeljem és hagyjam érvényesülni.

[gallery columns="1" size="full" ids="6451,6448,6450,6449"]

Egy fehér, szaggatott sort igazi nyári alapdarab, főként fesztiválokra. Felülre pedig valami izgalmas, horgolt, crop top jellegű darabot választanék. Egy nagy adag színes, bohém karkötő, kék vagy rózsaszín tornacipő és össze is állt a harmonikus, feltűnő fesztivál-szett.

Eccarvúúúúúú

Hónapok óta odavagyok az unikornis mintáért, ezért amikor tegnap megláttam, hogy egy ilyen táska is bekerült a fesztivál-kollekcióba, rögtön el is árasztottam Zsuzsit dicsérettel, mert hát mennyire édes már ez a táska?

Hogyan ellensúlyozzam a cukiságot, egy nagyon könnyed, nőies szettet álmodtam meg hozzá, szürkés-kék és púder színekkel, amelyek remekül illenek a táska árnyalataihoz és az idei pasztell trendhez is igazodnak. Bár a tornazsák fazon inkább lezserebb, nagyon izgalmas végeredményt nyújt egy kifinomultabb szettel! A maxi szoknya nagyon praktikus, mivel rendkívül stílusos, mégis légies, így nem sül bele az ember lánya, a top fazonja pedig igazán különleges.

Cicaimádóknak

Hogyan is maradhatnának ki a cicák? Ezúttal vagány, galaxy mintás külsőt kaptak, fekete alapon, így ezt ajánlott a rock koncertekre viselni, tuti mindenki irigykedve néz majd!

Ehhez most én is egy fekete alapú, vagányabb szettet álmodtam meg, hogy mindenkinek kedvezzek ezzel a cikkel. A szett izgalmasságát a laza fazonú és eltérő színű crop top adja, míg az összképet a szintén galaxy mintás sapka garantálja. Én viselném!

A visszafogottabbaknak

A korábban bemutatott crystal kollekció is kibővült néhány gym bag kistesóval, melyek ugyanazokban a színekben pompáznak, mint őseik. Akik nincsenek oda a mintákért, de szeretnének a magukénak tudni egy trendi tatyót, azoknak itt van ez a három csodás darab!

[gallery columns="1" size="full" ids="6458,6457,6456,6455,6454"]

 

Én ezeket biztosan egy letisztultabb, egyszerűbb szettel viselném, amelybe azonban mégis csempésznék valami extrát. Mondjuk egy szőrmés vagy masnis papucsot! Máris fel tudjuk dobni velük az egyszerűbb outfitet, de mégsem kellett hozzá túlzásokba esnünk. Biztosan sötét és világos színekkel kombinálnám ezeket a darabokat, fekete, fehér és pasztell színekkel, elvégre nyár van! A fehér felirattal ellátott pólóhoz fehér szalmakalap vagy baseball sapka jár, így máris megvan minden a fent leírt színek közül.

Remélem ti is beleszerettetek a tornazsákokba, ha eddig még nem tettétek és így már inspirációtok is lesz ahhoz, hogy mivel kombináljátok ezeket a szuper darabokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9016365520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása