Anya-lánya páros tarol a magyar márkák között

Ismét ideje volt annak, hogy bemutassak nektek egy újabb remek, magyar márkát, amely mögött most nem egy, hanem rögtön két ember áll! A Luna táskákkal nyáron találkoztam és rögtön szerelembe is estem velük. Vigyázat, rátok is ez vár!

 

 

Facebookon találkoztam szembe egy képpel, úgy rémlik, azt rögtön meg is osztottam veletek a blog Facebook oldalán és azóta töretlen a lelkesedésem a táskáik iránt. A darabok nem egy adott anyagból készülnek, hanem remekül kombinálják a többféle anyagot egy táskán belül és számomra ezért különleges a márka és ezzel fogott meg igazán. Hogy ti is én én is jobban megismerhessem a márkát, természetesen küldtem is egy üzenetet és az üzenetváltásokból megszületett nektek ez a cikk.

 

 

Mikor fogalmazódott meg benned a márka ötlete? Hirtelen ötlet volt vagy sok minden megelőzte?

  • Maga a divat világa korábban is érdekelt, de február végén ültünk egyik este anyuval és találtunk egy érdekes cikket az egyik magyar tervezőről, utána pedig teljesen hirtelen felindulásból eldöntöttük, hogy kipróbáljuk magunkat.

 

Mikor indult el hivatalosan a Luna? Miért éppen ez a márkanév?

  • Hivatalosan március 15-én indultunk, akkora készült el a Facebook oldalunk és az első táskák. Mindenképpen egy olasz szót szerettünk volna és ez nagyon megtetszett.

 

Ki(k) áll(nak) pontosan a márka mögött és mi a feladatuk?

  • Anyukámmal, Nyári Zsuzsannával ketten csináljuk. Anya –lánya vállalkozás. :) Ő varrja az összes táskát és ő az, aki mindent, amit megrajzolok meg is valósít, de vannak olyan darabok is, amiket ő tervezett. Én az elején a tervezés részét csinálom és utána a kész táskákkal a fotózást, de például van, amit közösen csinálunk, például az anyagokat mindig együtt választjuk ki.

 

Tervezni vagy készíteni szereted inkább a táskákat?

  • Ahogy említettem így, hogy ketten vagyunk megoszlanak ezek a feladatok.

 

Az első táska rögtön eladásra készült vagy voltak próbálkozások, amelyek nem kerültek végül senkihez?

  • Az elején sokat kísérleteztünk, sőt most is, ha valami újjal próbálkozunk, mindig csinálunk egy mintadarabot, de eddig minden táskának lett gazdája.

Hogyan fogadták a táskákat, mikor jöttek az első sikerek?

  • Azt hiszem minket is meglepett milyen jól fogadták őket. Az első igazi sikerünk szerintem június vége felé jött, amikor a Miami táska megjelent.

 

Melyek a legnépszerűbb fazonok?

  • Most a nyáron és tavasszal a gymbagek voltak a legnépszerűbbek, de a Venus hátizsák után is sokan érdeklődtek.

[gallery columns="1" size="large" ids="6808,6809"]

Magad is viseled a táskákat? Mit érzel, amikor meglátod másokon?

  • Mindketten szoktuk viselni a táskákat. Egészen hihetetlen látni másokon azt a táskát, amit mi készítettünk, mindig megmosolyogjuk.

 

Mi volt az őszi kollekció alapkoncepciója? Mi inspirált?

  • Az őszi/téli kollekcióhoz szerettünk volna különlegesebb anyagokat választani és egészen Olaszországig mentünk egy-egy darabért, de azt hiszem megérte. A színek és a fazonok letisztultak, pár különlegesebb részlettel feldobva, mint például szőrme.

 

Maradsz a táskáknál vagy belekóstolsz más termékek kivitelezésébe is?

  • Egy ideig most biztos, hogy maradunk még a táskáknál, de a jövőben lehet, hogy más irányba is elindulunk.

 

Hogyan rendelhetnek az érdeklődők? Hol találnak meg személyesen? (ha van rá lehetőség)

  • Az őszi/téli kollekcióval egy időben indul el a weboldalunk (lunataska.hu), valamint e-mailben is fogadunk rendeléseket.

 

Várható valami nagyobb dobás még idén?

  • Hoztunk még pár különlegesebb anyagot, ami most az őszi/téli kollekcióban nem jelenik még meg, hanem kisebb limitált számban lesznek elérhetőek, valamint tervezzük, hogy karácsony előtt egy vásárba is elmegyünk, hogy személyesen is megtekinthetőek legyenek a táskák.

Mit üzennél azoknak, akik még keresik a stílusukat?

  • Ettől a kérdéstől kicsit megijedtem, mert úgy gondolom nekem sincs még kiforrott stílusom, de szerintem fontos, hogy minél több dolgot kipróbáljunk és ne féljünk vegyíteni őket, így körvonalazódik majd mi az, ami igazán közel áll hozzánk.

Nyári Liliána

 

Blogos pályafutásom során azt hiszem ez az első anya-lánya páros, akik egy márka mögött állnak és szerintem ez még inkább (számomra legalábbis) szerethetővé teszi a Luna táskákat, mert így biztos, hogy egy erős kötelék teszi bele szívét-lelkét a táskákba az utolsó varrásig.

Ma debütál az őszi kollekciójuk is, amelyből elsőként én is megmutathatok nektek néhány képet. A színvilág szerintem fantasztikus, igazán őszies hangulatot kelt és a kampányképek is hamar elnyerték a tetszésemet.

[gallery columns="1" size="large" ids="6810,6811,6812,6813"]

Nagyon egyedi a táskák színvilága, a használat anyagok típusa, színe és formája a táskán belül, így azt hiszem, ezeknek köszönhetően messziről felismerhető, hogy a Luna egyik termékéről van szó. Kattintsatok ti is a Facebook oldalukra és rögtön megértitek majd, miről is írok.

Nagyon tetszik, hogy ketten állnak a márka mögött, amely bár biztosan szül kisebb vitákat, mi végül gyönyörű táskákat kapunk, hiszen a tervezés részéről rögtön ketten is rábólintanak. Remek program lehet az édesanyánkkal látni, ahogyan megszületik egy táska, majd a vevő boldogan viseli!

Én szívből remélem, hogy minden álmuk valóra válik és olyan sikereket érnek el a márkával, amilyet csak meg mernek álmodni maguknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr1816365536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása