Megérkezett az ősz legmenőbb táska kollekciója

Tudjátok, hogy szeretek aktuális trendekről, divatról írni nektek, egy dolog pedig különösen fontos számomra, hogy bemutassam nektek a magyar tervezők zseniális darabjait.

 

A mai cikkben elsőként mutathatom be nektek az ezsubegz ma megjelenő legújabb táska kollekcióját, amely a You Rock! nevet viseli és nem véletlenül.

Ezzel a tervező azt üzeni, hogy minden nő belevaló és képes bármit véghez vinni, amit csak szeretne. Minden csaj lehet menő, sikeres és nagyszerű, mert mindenkiben ott van!

[caption id="attachment_7114" align="aligncenter" width="1971"] Fotó: Pazonyi Dóri[/caption]

A táskák ennek megfelelően szegecsekkel díszített darabok, de nem vad, rockeres módon, inkább csak azt üzenve a külvilág felé, hogy minden nőben van egy kis vadság is. Így olyan táskák születtek, amelyek bár vagányak, mindemellett abszolút nőiesek is. A kollekcióban 4 féle táska kapott helyett: 2 különböző hátizsák, egy kistáska és egy nagyobb méretű darab, amely eddig nem volt jellemző a márkára. Természetes mind a 4 változat több színben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. A táskák egy-egy olyan nőről kapták a nevüket, akik valamilyen zenekar frontemberei. Éljenek az erős nők!

Mielőtt rátérnék a lényegre, el kell mondanom, hogy nekem is van ezsubegz táskám, így nyilatkozni tudok a minőségről is. Amely abszolút kifogástalan. Több, mint 1 éves a táskám és clutch mérete ellenére mindig telepakolom és rendíthetetlenül bírja. Sehol egy foszlás, kopás, varráshiba vagy anyag gyengülés, így szívből ajánlom mindenkinek!

Jöhetnek a táskák!

 

Mint írtam, 4 típusú táska kapott helyet a kollekcióban, én kezdeném rögtön az oldaltáskákkal/borítéktáskákkal, mert azok a kedvenceim. Ami közös bennük: kolibri!

Maya, Karen, Emily clutch - 8.490,- Ft

 

Az első számú kiszemeltem az új kollekcióból, egyszerűen tökéletes. Fekete műbőr, ezüst szegecsek és az elején egy menő hímzett, flitteres kolibri. Mennyire zseniális ötlet! Ráadásul nem az a méret, amibe csak egy papírzsepi fér bele, hanem egy kényelmes, városi szaladgálásra tökéletes méretű táskát kapunk.

Fekete és kétféle barna változat elérhető belőle, a cipzárakat rojt díszíti, a vállpánt pedig műbőr és lánc keveréke (ezért én pluszban hálás vagyok, mert így a lánc nem fogja nyomni a vállakat akkor sem, ha telepakoljuk a táskát, mert ott műbőr a pánt). Feldobja a legunalmasabb szetteket is és színt hoz a szürke hónapokba!

 

Karen, Amy tote bag - 9.490,- Ft

 

Két újdonság is szerepel a kollekcióban, már ami a fazont illeti, hasonlót még nem láthattunk a márkától. Jó hír azoknak, akik szeretik a pakolós, kényelmes táskákat, de nem akarnak egy snassz vászonszatyorral útnak indulni. Kényelmes, vastag vállpánt, amely párnázott, az elején található betét pedig nem csak dísz, hanem egy mágnessel záródó zseb.

Nincs rajta túl sok szegecs, éppen csak annyi, hogy adjanak egy plusz csavart az egyébként is menő táskákhoz. Ha egy shopping-túrára készülsz, ebben elférnek a szükséges holmik, na meg némi nasi és innivaló is!

 

Tina, Gwen hátizsák - 12.490,- Ft

 

Nem kell aggódni, hátitáska is bőven akad az újdonságok között! Ez a kettő egy kicsit nagyobb, sportosabb verzió. Teljes feketében, illetve ezüsttel kombinált feketében elérhető, így bármilyen ruhatárba könnyedén be tudjuk illeszteni.

Suliba a legjobb választás, ugyanis egy kisebb laptop is elfér benne, így lecserélheted egy stílusos darabra az unalmas és kopott laptop táskádat! Az elején mágnessel záródó zseb található, amelybe a legszükségesebbeket - bérlet, zsepi - tudod bedobni!

 

Alice, Alanis, Hayley, Bonnie hátizsák - 12.890,- Ft

 

A másik kedvenc fazonom! Egy kicsit csajosabb hátizsákok, mint az előzőek, de még mindig vagány vonalon maradtak. A cipzárak itt is kaptak egy cuki bojtot, a fedelet pedig a márkára jellemző szív forma díszíti.

Négy színvariációban elérhető és mind a négy abszolút illik az őszi-téli színvilághoz. Bár ezek kisebbek, ezekben is elfér néhány füzet, innivaló és egy kis elemózsia is, így akinek csak előadásokra kell járnia, annak tökéletes lehet.

Őszintén szólva nincs olyan táska, amelyet ne akarnék ezek közül. A tervező most mindent abszolút remekül igazított az őszi-téli trendekhez mind színben, mind fazonban és díszítésben egyaránt. Az ezsubegz egyébként is az egyik legkedvesebb hazai márka számomra, de ez a kollekció nálam most a tökéletes táskákat hozta el.

A kollekció minden darabja mától elérhető, ITT megtaláljátok őket. Remélem, hogy mindenki talál magának legalább egy szerelem-darabot, szerintem nem lesz nehéz, mert Zsuzsi fantasztikus munkát végzett, le a kalappal. Szeretném nektek megmutatni a modell fotókat is, mégpedig azért, mert abszolút hozzák a független, erős, életvidám nő hangulatát! A modell Neu Vivi, aki remekül teljesített Pazonyi Dóri fotós kamerája előtt.

[gallery columns="1" size="full" ids="7127,7114,7126,7122,7125,7109"]

Mindenki vegye magára a kollekció üzenetét, mert minden nő jó valamiben, minden nő szerethető, minden nő erős és minden nő képes BÁRMIRE!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7916365558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása