Így csempéssz színt az őszi ruhatáradba

Bármennyire is tiltakozunk ellene, az őszt  komorság jelképezi, már ami a színeket illeti. Ilyenkor azért kevés talpig sárgába öltözött vagy éppen piros rózsaszín szoknyát viselő nővel találkozni!

Pedig ilyenkor is kellene színeket viselnünk! Meg is mutatom, én hogyan tettem. Nyilván én sem öltözöm ilyenkor egy rikító, neon pink overálba, de azért ügyelek arra, hogy ne boruljon teljesen sötétbe a szettem.

Ebbe a gyönyörű, kötött pulóverbe azonnal beleszerettem (bonprix pulóverek), ugyanis ez a hátmegoldás egyszerűen mesés! Ugye?! A színe is rögtön megtetszett, ez a fáradt, kissé vintage rózsaszín szerintem remekül illik az őszhöz és színt is tudtam vele vinni az outfitembe.

Hogy tovább fokozzam a színt, egy arany-pink nyakláncot választottam, amely szuperül erősítette a pulóver pink árnyalatát és jól mutatott a kötött technikával is. Szeretem a hosszú láncokat, sokkal jobban mutatnak a nyitottabb nyakkivágású felsőkkel.

 

A szetthez az új Daniel Wellington órámat viseltem, amelyről már ITT is írtam nektek, hogy szerintem szuper lesz a kötött pulóverekkel. És tényleg az, ezt csak így szabadna viselnie mindenkinek! Hogy kicsit feldobjam, felvettem hozzá egy számomra kedves karkötőmet, amit még az Anda Design készített nekem.

A másik csuklóm sem maradt üresen, hegyikristály gyöngyökkel készült karkötőket viseltem, amelyek átlátszóak, így csak finom részletként szolgáltak a hangsúlyos pulóver mellé, amolyan kiemelő ékszerekként. Hegyikristályt egyébként minden egyes napon viselek amióta megvan a Zenzero és a Bigi's karkötőm.

Talán már írtam nektek, hogy nadrág fronton egyszerűen bajban vagyok az utóbbi időben, aztán megérkezett ez a szuper kényelmes, de egyben csinos darab (bonprix nadrágok) és nem is lehettem volna elégedettebb, tökéletes. Régebben volt egy hasonló nadrágom, az már sajnos elkopott, így most ő a soros, sokat fogom viselni az biztos, már csak azért is, mert a dereka magasított, amit szeretek és a hideg időben praktikus is.

Hogy passzoljon a lábbeli a kötött stílushoz, na meg az órához is, ismét előkerült a bakancsom. Amióta megvettem imádom, nem törte fel a lábam, nagyon kényelmes és nem is túl nagy, ormótlan darab, így jóban leszünk, ki fogom próbálni szoknyával is! ITT ti is megrendelhetitek a Deichmanntól.

Legvégül jöjjön a legújabb kedvencem, ez a gyönyörű táska, ami ismerős lehet azoknak, akik olvasták az ezubegz új kollekciójáról szóló cikkemet. Ez a Maya nevet viselő clutch kellően bohém, jól pakolható és önmagában is feltűnő, nagyon örülök annak, hogy a magaménak tudhatom és biztosan sűrűn fogtok vele találkozni. I M Á D O M !

Egy biztos, ez így egyben egyelőre rögtön a kedvenc őszi szettemmé vált, biztosan így fogom viselni, maximum az ékszereket fogom néha variálni. Egyébként írjátok meg, hogy jó ez így nektek, hogy mindenről írok külön egy kicsit vagy csak képek legyenek? Én szeretem mindenről megírni a véleményemet vagy hogy miért éppen így viselem, de érdekelne a ti véleményetek is!

bakancs - Deichmann
nadrág - bonprix
pulóver - bonprix
táska - ezsubegz
karkötők - zenzero, Bigi's, Anda Design
karóra - Daniel Wellington (15% kedvezményhez kód:15NORA)
nyaklánc - Red Rouge

Nektek mi a kedvenc őszi ruhadarabotok?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3516365568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natália Balogh 2017.11.02. 11:40:28

:) egyszerű és nagyszerű Az én őszi kényeztetésem az volt magam felé, hogy találtam egy új márkát és márkaboltot, ahol végre normális hétköznapi, mégis csinos bodyt találtam az őszi időszakra, hogy védjem a derekam. https://bonatti-fehernemu.hu/noi-body/

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása