Hajápolás és hajformázás Tangle Teezer hajkefékkel

A Tangle Teezer márka néhány éve került be a köztudatba, azóta is csoda hajkefeként emlegetik, minden okkal! Külföldön imádják és áradoznak róla, mostantól itthon is elérhető, több fajtája is!

 

"A Tangle Teezer hajkefék egyedi technológiájának köszönhetően töredezés és fájdalommentes lesz a fésülködés. A Tangle Teezer használata csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat és fájdalommentessé a fésülködést."

Ki küzd velem együtt azzal, hogy fésülködés közben kihullik egy csomó hajszálunk és tépi is a fésű, így mire végzünk a fésülködéssel, már sajog a fejbőrünk? Ezzel a hajkefével ezt kerülhetjük el, amiért máris imába foglalhatjuk!

A Tangle Teezer olyan speciálisan kifejlesztett hajkeféket gyárt, melyek lehetővé teszik a fájdalommentes hajformázási rutint. Ezáltal nemcsak sokkal kényelmesebb lesz a fésülködés, de sokkal egészségesebb is lesz a hajkoronánk. A speciálisan kifejlesztett 2 fázisú kefék használatával jelentősen csökkenthető a haj töredezése és a hajunk természetes fénye is élénkebb lesz. A kefék 2 fázisát a rövidebb és a hosszabb fogak jelentik, melyből a hosszabbik fog a gubancok kifésülésére szolgál, a rövidebb fogak pedig pont a haj felszínét érintik, ezáltal polírozzák a hajszálakat, ettől lesz élénkebb a haj természetes fénye.

Van egy szuper hírem! A cikk nem csak a hajkefékről szól, hanem azt is bemutatom, melyik típussal milyen hatást érhetünk el és miként kell használni.



1. lépés: Kifésülés

 

Viszlát, gubancos haj! A portfólióban az egyik legfontosabb termék az Original Tangle Teezer, amely a haj kifésülési, 1. lépéséhez lett kifejlesztve. Az Original TT-ből számos árnyalat áll a rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő hajkefét.

Örömhír a göndör fürtöknek! A termékek között külön hajkefe lett kifejlesztve a göndör hajra, mely a Thick and Curly nevet viseli! Sokan tudhatjátok, elég nagy és fájdalmas munka kifésülni a „loboncokat”. Pont erre a problémára nyújt megoldást a TT Thick and Curly hajkefe, mely annyiban különbözik az Original Tangle Teezer-től, hogy hosszabbak és erősebbek a hajkefe fogai, ami elengedhetetlen a göndör haj megfelelő kifésüléséhez.

A márka gondolt a nagy utazókra is! Az 1. lépéshez tartozik még a TT Compact Styler, ami az Original hajkefe trendibb változata, mely tökéletes útitárs, akárhova mész. A Compact Styler hajkeféken külön védő található, mely a kefék fogait védi meg, így bátran „bedobhatod” a táskádba és mindenhova magaddal viheted a nélkül, hogy bármi baja esne.

[gallery columns="1" size="full" ids="7272,7273"]

 

2. lépés: Beszárítás

 

A gubancok kifésülése után jöhet a beszárítás folyamata. Ehhez kétféle terméket találsz: egy körkefét és egy hajegyenesítő kefét. A Tangle Teezer Blow Styling Round Tool tökéletes, ha épp hullámos hajat szeretnél készíteni magadnak, vagy ha épp dúsabb hatást szeretnél elérni, illetve beszárításhoz is tökéletes.

Mivel a sörtéi erősebbek, hosszabbak és ritkábbak, mint a hagyományos körfésűknek, kicsi az esély arra, hogy beragadjon a hajadba!

https://www.youtube.com/watch?v=c0Z8iYXAF6M


A Blow Styling Smoothing Tool pedig tökéletes a haj kiegyenesítéséhez, hajvasaló használata nélkül! Az egyedülálló vízelvezető technológiának köszönhetően sokkal gyorsabban szárad a hajunk, így sokkal rövidebb időt vesz igénybe az egész folyamat.

Nézzétek csak meg ezt a videót róla, hogy milyen fantasztikus munkát lehet vele végezni, hajvasaló használata nélkül is!

https://www.youtube.com/watch?v=EKpkwGShsJM

 

3. lépés: Utolsó simítások

 

Végül, de nem utolsó sorban jöhetnek az utolsó simítások, ha már kész a frizurád, de látsz még egy-két kósza hajszálat, ami nem megfelelően áll. Erre lett kifejlesztve a Tangle Teezer Finishing Tool, melynek fogai sokkal finomabbak, mint a többi hajkefének, ezzel biztosítva a védelmet a már elkészült frizurának.

Búcsúzz el a rakoncátlan babahajtól, na meg a tupír fésűdtől is!

https://www.youtube.com/watch?v=QjRiIp_an5w

 

Itt a gyermek változat!

 

Ha mindig nagy küzdelem a fésülködés, ezzel tutira megszereti majd a kis hercegnő! Az eddig említett keféken kívül létezik egy hajkefe, mely kifejezetten a gyerekek számára lett kifejlesztve, a Tangle Teezer Magic Flower Pot. Mivel sok gyerek nem szereti ha fésülik a haját, mert húzza és kényelmetlen, ezért fejlesztették ki a kifejezetten gyerekeknek szóló hajkefét, mely amellett, hogy nem húzza a hajukat, egyedi formájának köszönhetően külön örömet okoz a gyerekeknek   hisz virág alakú!

A virág felső része maga a kefe, mely tökéletes kézre esik a gyerekeknek is. Ennek a közepére saját fényképet is rakhatnak a gyerekek. A kefe alsó része pedig tökéletes hajgumik és hajcsattok tárolására!

Vége a fájdalmas kócmentesítésnek! A kefék mindegyike elérhető IDE kattintva!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3916365570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása