Zseniális újdonságok ezek a magyar táskák

Még mindig odavagyok a táskákért, ki is kellene már alakítanom valamilyen tárolási rendszert, mert mindenhol akad egy a szobámban és szeretném őket rendezettebben viszontlátni.

 

Vagy egyszerűen le kellene állnom a táskákkal... hát persze, hogy nem, főleg amikor ilyen korszakalkotó újdonság jön velem szembe! Nem mondom magam olyan embernek, aki megszállottan spirituálisnak vallja magát, de amióta közelebb kerültem az ásványokhoz, igenis látok hitelességet a szimbólumokban és a kövekben, azok erejében. Nem véletlen, hogy hegyikristály nélkül például nem indulok el itthonról.

Hogy jön mindez a táskákhoz? Hát az Anda Design újdonságával! Andi, a márka anyukája úgy gondolta, ideje szintet lépni és még nagyobb teret adni  szimbólumok és kövek viselésének. Táskákkal!

"Tudjuk, hogy a szimbólumok magas energiákat hordoznak. Medálként szívesen viseljük őket, de számos otthonban megtalálhatóak. Úgy szoborként vagy akár festményként. Miért ne viselhetnénk táskáinkon? Olyan ezotériában is megtalálható fontos elemeket választottam, melyek védelmeznek, oltalmaznak minket és nyugalmat árasztanak."

Amikor megláttam a Facebookon, hogy mik készültek, rögtön tudtam, hogy ennek a blogon a helye, így most ezért pötyögöm nektek ezeket a sorokat. Hogy megismerjétek, mi van a fast fashion üzletek táskakínálatán túl, hogy vannak terezők, kik szívüket-lelküket beleteszik egy új darabba.

Az Anda Design rögtön 3 újdonságot is elhozott nekünk: oldaltáska, unisex táska és amiről itt olvashattok először: hátizsákok! A táskákon a Buddha, a Hamsa kéz és az Angyal motívumok kaptak helyet.

[gallery columns="1" size="full" ids="7335,7336,7337"]

 

A tökéletességre törekedve igazán minőségi a táskák anyaga, a varrás, a hímzés, a csodálatos táskadíszek, mint a pompom vagy az ásványos függők, egyszerűen olyan szintre emelik, hogy megfogalmazni is nehéz. Így igazán mai, trendi darabok, de annál sokkal különlegesebbek és többek.

 

Mivel a márka ékszerei között férfi kollekció is helyet kapott, ezért a táskák közül sem hiányozhat az erősebb nemnek készített verzió sem. Szerintem ez szuper elgondolás, hiszen kevés márka készít kimondottan  pasiknak táskát és igenis elkél! Unisex darabok is fel fognak kerülni az oldalra, ezek kisebbek lesznek, mint a sima oldaltáskák, de ugyanolyan vagányak és letisztultak egyszerre.

 

A legnagyobb újdonság pedig  hátizsák lesz! Tudjuk, hogy manapság hatalmas népszerűségnek örvendenek, így innen sem hiányozhatnak. A steppelt minta kiemeli és ellátja azzal  plusszal, amiért fel fogsz tűnni vele a legnagyobb tömegben is.

Ami  szívem csücske  táskákban, azok  díszítések, a lánc, a kövek, a pompom, amelyek miatt azonnal tudni, hogy ezek nem gyársorról jöttek, hanem lélek van bennük és mivel úgy variálhatod a köveket vagy éppen a hímzett szimbólumot, ahogyan te szeretnéd, ezért rendkívül egyediek is.

Az én kedvencem természetesen az Angyal, hiszen angyalszárny tetoválás díszíti  hátam és több medálom is van, különleges a szívemnek ez a minta.

 

IDE kattintva eléritek a már rendelhető táskákat, az Anda Design oldalát követve pedig folyamatosan hírt kaphattok a várható újdonságokról is.

Szerintem fantasztikus, hogy egy ilyen újítással találkozhatunk ITTHON.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7016365582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása