Így lesz tartós a sminked a ködös időben is

Bár imádom a novembert, mert ilyenkor már abszolút joggal élhetek a karácsony-mániámnak és készülhetek ezerrel az ünnepi időszakra, azért az időjárás talán ebben a hónapban a legcsúnyább.

 


Megérkezik a köd, a dér és folyamatosan potyog valami az égből, ami tönkreteszi a külsőnket, amelyet reggelente oly' nagy gonddal megkomponálunk. Ha neked is ismerős ez a bosszankodós időszak, akkor maradj! Mire beérsz a munkahelyedre, a köd pöttyöket hagy az arcodon az eső pedig tesz róla, hogy a fél szemöldököd úgy eltűnjön, mintha ott sem lett volna. Éppen ezért szükséges lecserélni néhány terméket, párat pedig beszerezni pluszban!

 

Vízálló szempillaspirál

 

Nos, sokak úgy gondolják, ez csak nyáron bevethető termék, de ilyenkor is jó hasznát vehetjük! A spirál a legminimálisabb sminkhez is kellék. éppen ezért gondoskodj arról, hogy kitartson a nap végéig!

 

Primer

 

A tartós arcsmink elengedhetetlen kelléke! Nem csak, hogy szép alapot ad az alapozónak, de magához tapasztja azt és a végeredmény nem csak egységesebb, de sokkal hosszantartóbb is lesz. Idén próbáld ki a ragyogást adó alapokat, csodás a látvány, amikor a hideg időben ragyog az arcod!

Sminkfixáló

 

A megmentőnk ebben az időszakban! Régebben nem hittem, hogy bármi haszna van, 1-2 éve viszont már jó barátom olyankor, amikor szeretném, hogy a sminkem minél tartósabb legyen. Szépen a helyén tartja az alapozót és a szemsminket is, ajánlom, hogy szerezzetek be egyet!

 

Hajlakk

 

Soha nem gondoltam volna, hogy nálam egyszer egy hajlakk olyan hatást ér majd el, amiről be akarok nektek számolni, de! Ez a lakk olyan szinten tartós, hogy ilyet még soha nem tapasztaltam. Igaz, hogy több, mint 2 ezer forint, de ezért 500 ml terméket kapunk, ami remekül fixálja a hajat. Ja és a legjobb, hogy KICSIT SEM keményíti meg. Ez minden nőnek kell!

 

Géles szemöldökformázó

 

A porok nagyon jók a sietős napokon, de nem télen! Két perc alatt összecsomósodik és leolvad a ködtől, így hagyd meg tavaszra. A géles termékek viszont rátapadnak a szemöldökszálakra, így sokkal tartósabbak! A szemöldöködnek is sokkal szebb formát tudsz kialakítani egy géllel, tehát egyébként is érdemes kipróbálni.

 

Matt rúzsok

 

Bár kezdenek ismét teret hódítani a fényes rúzsok, ha tartósságra vágyunk, maradjunk a matt verzióknál! Fontos azonban, hogy megfelelően ápolt legyen az ajkad, mert a hideg időben kiszáradt, cserepes bőrön a matt rúzs a lehető legrosszabb látvány! Éppen ezért, heti 1-2 alkalommal radírozd át finoman az ajkaidat is, így semmi akadálya nem lehet annak, hogy gyönyörű színekben pompázó tartós, matt ajakra valókat használj.

 

Szemceruza helyett folyékony tus

 

A ceruza egyébként is elkenődik a legtöbb estben, de én például a maszatos időben sem szeretek lemondani egy szép tusvonalról. A matt végeredményű szemhéjtusokkal nem is kell, nálam egész napot fennmaradnak, minden esetben, így a legnagyobb hóesésben is lehetnek cicás szemeim. Ezekből is kapni már vízálló változatokat, nyugodtan menjetek biztosra és szerezzetek be olyat!

 

Folyékony, krémes kontúr termékek

 

A por állagúakat ha víz éri, foltosodni és csomósodni kezdenek, ám ha folyékony vagy krém állagú highlightert, kontúrt vagy pirosítót használsz, maximum ismételten kicsit eldolgozod őket az ujjaiddal, amint elértél úti célodra, ha esetleg a köd megállt volna rajtuk. Pótolni is könnyebb ezeket, hiszen szépen eldolgozható akár egy újabb réteg is, így a por állagú termékeket tedd most félre!

Ha tehát beszerzitek ezeket, vagy ezekhez hasonló termékeket a nyakunkon lévő ködös, vizes időszakra, akkor biztosan nem lesz gond azzal, hogy a sminketek a nap végére is a helyén maradjon!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8016365576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása