Láthatatlan smink a hétköznapokra

Mindannyian jártunk már úgy, hogy reggel 30-40 percet töltöttünk a sminkeléssel, mégsem voltunk elégedettek a végeredménnyel, aztán szembe jött velünk egy látszólag smink nélküli nő az utcán, aki ragyogott és azt éreztük, kár volt reggel ennyit a sminkre szánni. Ismerős, igaz?

pexels-thirdman-5313642_2.jpg

Őszintén szólva én már jó ideje azt érzem, hogy sokkal jobban érzem magam és elégedettebben nézek a tükörbe, ha teljesen smink nélkül vagy kevés sminkkel látom magam. Biztosan öregszem vagy csak rájöttem, hogy nem kell ahhoz erős smink, hogy magabiztos legyen az ember. Ha megyek valahová, egy láthatatlan sminket azért én is szeretek feldobni, ami tényleg éppen csak kiemeli, amit szeretnék, mégsem mondaná meg róla sok ember, hogy van rajta valami.

Egy jó BB krém szerintem tökéletesen elég a hétköznapokra, ha egyébként elégedettek vagyunk a bőrünk állapotával, akkor teljesen felesleges és egészségtelen is elnehezíteni az alapozóval. Az elmúlt években több BB krémet is kipróbáltam és kettő vált be igazán, az egyik az ikonikus Bourjois krém, a másik pedig a Bioderma Sébium Global Cover terméke. Mindkettő vékony rétegben vihető fel, maximálisan természetes hatást biztosít és szuper érzés a bőrön még a nap végén is. Ha nincs pirosabb foltod vagy heged, amit eltüntetnél, alapnak tökéletes lehet bármelyik!

page.jpg

Ha színt is szeretnénk felvinni, akkor nyáron egy kis bronzosítót, ősz végén, télen pedig a pirosítót ajánlott választani. Nyáron a napcsókolta hatás lesz a természetes, míg télen a hidegtől kipirosodott orcák. 

Bronzosítóból nekem örök és verhetetlen kedvenc az Avon True Colour barnítógyöngye! Gyönyörűen építhető, nehéz vele túlzásba esni, tényleg nagyon természetes a bőrön és évekre, mondom évekre elég belőle egyetlen tégelynyi! Nem lesz feltűnő, így valóban úgy fog tűnni, mintha nem smink lenne, hanem a nap eredménye.

atc.png

Pirosítóból a Makeup Revolution termékei, azok közül is a paletták váltak be az elmúlt években. Először is praktikusabb a paletta, mert megveszel egyet és máris van 6-8 árnyalatod, ami bőven több, mint elég lesz, másrészt pedig nagyon tartósak és könnyen eldolgozhatóak a színek a márka kínálatából. Ebből is elég egyet megvenni és évekre elegendő pirosítód van, télen pedig tényleg ez a legtermészetesebb sminktermék, amit használhatsz!

mur.png

Az utolsó termék az igazán láthatatlan sminkhez valamilyen szemöldökformázó. Aki nem elégedett a szemöldök formájával, színével, sűrűségével, az ezt a lépést semmiképp sem hagyja ki, ez lesz a pont az i-re! A szemöldök valóban keretet ad az arcnak és az egész megjelenésünket megváltoztathatja, ha egy kicsit kicsinosítjuk. Fő a természetesség itt is! Kérlek titeket, kerüljétek a vastagon, sötéten, túl ívesen, határozottan kihúzott szemöldököt, nincs olyan, akinek jól állna! Ki lehet/kell egészíteni a formáját, ha hiányos, adni neki egy kis színt, ha túl világos, de ennyi pont elég ahhoz, hogy csodás legyen az összkép. Ehhez mindenkinek más lesz a megfelelő termék, hiszen akinek csak színre van szüksége, elegendő egy színezett spirál, tudjátok jól, én a NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara spirálra esküszöm, évek óta csak ezt használom és nem is tervezek váltani, amíg ez forgalomban van.

nyx.png

Részemről ezek azok a termékek MÉRTÉKKEL használva, amelyekkel úgy tudunk sminket felvinni, hogy mi jobban, magabiztosabban érezhessük magunkat, de ne legyen sok vagy feltűnő, hanem tényleg láthatatlan. A szempillaspirált nem véletlenül hagytam ki, őszintén szólva szerintem azt nehéz természetesen felvinni, nagyon kevés az a spirál, amelyik szép vékony réteget hagy csak a pillákon, így én ezt nem preferálom, ha 'nomakeup' sminket tervezek. Plusz nehéz lemosni is, gondoljatok az esti énetekre is!

girl-3033718_1280.jpg

Higgyétek el, mindannyian csoda szépek vagytok anélkül is, hogy 3 réteg smink kerülne rátok vastagon, plusz a bőrötök is hálás lesz érte pár év múlva, hogy kímélitek a hétköznapokon. Szeressétek meg az arcotokat, a vonásaitokat, sőt a bőrhibáitokat is, hiszen ettől vagytok különlegesek és egyediek!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9518213517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása