Így hangolódj az ünnepekre, már most!

Kicsivel több, mint egy hónap van hátra karácsonyig, ami elsőre soknak tűnhet, de higgyétek el, kettőt pislogtok és már csak egy hetetek lesz hátra az ünnepekig. Hogy ne nyűgnek lásd a készülődést, ezért hangolódj rá!

 

Nekem már szeptemberben nehezen sikerült visszafognom magam, hogy a telefonom lejátszási listáján ne cseréljem a nyári slágereket karácsonyi klasszikusokra, így elhihetitek, fanatikusan odavagyok érte, bár aki régóta olvas, az már tudhatja. Mióta blogot vezetek, sőt már csatornát is, ez csak fokozódott, hiszen ebben a témában végre tartalmat is gyárthatok, így hamar elkezdek ötletelni, készülni. Hogy ti is ráérezzetek, megosztok veletek is néhány tippet, hogyan érezzétek át már most, amit ilyenkor kell.

 

Le az őszi dekorral!


Persze, nagyon szépek a színes, préselt falevelek, a gesztenyés ajtódíszek, a barna és narancs színekben pompázó díszpárnák, de nem igazán keltenek ünnepi hatást. Csempéssz a lakásba pirosat, fehéret, ezüst és arany díszeket, na meg előveheted végre a fényeket is! Persze, a saját stílusodhoz mérten, nyilván ha minimalista vagy, akkor ne változtasd a lakást karácsonyi kiállítássá, de egy-egy finom részlettel máris hangulatosabb lesz a lakás.

 

Filmek

 

A lehető legjobb program! Egy forró bögre ital, egy kényelmes pizsama, egy meleg, puha pléd és a legjobb karácsonyi filmek! Vedd elő a kedvenceidet vagy keress újakat, de az biztos, hogy ez a legjobb hangulatfokozó, amit csak megtehetsz az ünnepek előtt. Figyelj jól, hamarosan hozok egy válogatást olyan filmekből, amelyek nem a legfelkapottabbak, de annál jobbak!

 

Illatok

 

Nálam ilyenkor jön el a különböző illatgyertyák, párologtatók és viasztömbök ideje, egyszerűen imádom, ahogyan átjár egy finom illat, ami abszolút az ünnepekre jellemző. Szerencsére ma már rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, ám a legújabb kiszemeltem, az az Air Wick Wax Melts készülék, mivel forralt bor és a nagyi sütije illatú viasztömbökkel kapható és nem kell hozzá láng! Én például mindig félek, hogy filmnézés közben elalszom és nem tudok figyelni a gyertyára, de ez elektromos, így  gond ezzel megszűnik. Nem mellesleg dekorációnak sem utolsó!

 

Sütögess!

 

Nagyon hangulatos időtöltés lehet, na meg hasznos is. Ha idén új receptekkel tarolnál, akkor jobb előtte letesztelni. Válassz ki egy nyugodt délelőttöt, indítsd el a karácsonyi dalokkal teli lejátszási listádat és add át magad az alkotás örömének!

 

Ötletelj!

Hogy nyugodtan éld meg ezt az időszakot, kezdj el időben ötleteket gyűjteni. A menühöz, a dekorhoz, a csomagoláshoz és mindenhez, ami csak szóba jöhet ilyenkor. Irány a Pinterest, ahol annyi ihlet jön majd veled szembe, hogy alig várod majd, hogy megvalósítsd őket.

[gallery columns="1" size="full" ids="7392,7391,7390"]

 

Élvezd ki!

 

Ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad és kapkodni kezdj. Ha mindent már most elkezdesz, semmi nem ronthatja el a tökéletes tervedet. Ha mégis úgy érzed, hogy kezd sok lenni, akkor dőlj le a kanapéra, vagy engedj egy nagy kád meleg vizet, bonts fel egy üveg bort és relaxálj!

 

Mire a cikk végére értél, remélem, hogy máris érzed azt az izgatottságot, ami az ünnepi időszakra jellemző és tele vagy ötletekkel!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr416365586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása