Idén ajándékozz valami maradandót!

Karácsonykor sokan bajban vannak az ajándékokkal és beleesnek abba a hibába, hogy megveszik a 10. tusfürdőcsomagot és a 20. üveg bort, S.O.S. ajándékként vagy akkor, ha egész egyszerűen semmi ötletük.

 

Persze, ezek is ajándékok, de megmondom őszintén, ezek azok a fajták, amelyekről rögtön tudja az ember, hogy az ajándékozó egy percet nem szánt egy jó ötletre. Senki ne vegye magára és természetes, ha nem régóta ismerjük az illetőt, akkor megfelelő, de egyébként nagyon személytelen.

Hogy ti ne essetek ebbe a hibába, mutatok három ötletet, amelyek nem csak különlegesek, de időtállóak is! Miért ajándékoznál mulandó tárgyakat, ha örök emléket is adhatsz?

 

Karóra

 

Ha jó minőségű, akkor hosszú éveken, de akár egy életen keresztül is elkísérheti szerettünket. Rengeteg üzlet és online üzlet van ma már, ahol válogathatunk, nekem hazai viszonylatban csak a prokarorak.hu-val van tapasztalatom, így csak őket tudom szívből ajánlani, de természetesen nézzetek körül, hol találjátok meg a megálmodott órát.

Igen, ez általában zsebbe nyúlós ajándék, de mindenki maga dönti el, ezt választja-e és hogy melyik márka mellett teszi le a voksát. Ha igazán személyessé szeretnétek tenni, akkor gravíroztassatok valamit a hátlapjába, örök emlék marad!

Felsorolhatnám most itt a teljes kínálatot, de hogy ne képekből álljon a bejegyzés, csak a kedvencemet mutatom meg nektek.

 

Egyedi, neves medál

 

Az ékszer mindig jó ötlet, ha örök darabot keresünk, azonban úgy tehetjük igazán egyedivé, ha magunk készíttetjük el. A neves medálok évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen mindennapos kiegészítőkké válnak és hozzánőnek a viselőjéhez.

Nekem is van, én néhány évvel ezelőtt csináltattam a születésnapomra, tavaly viszont égen-földön kerestem valakit, aki két szerettemnek tudna ilyen medállal ellátott nyakláncot készíteni és sok hetes kutatás után meg is találtam az Ezüstpor Ékszerműhelyt, ahol a munka gyönyörű, az ár pedig kedvező volt. ITT ti is megtaláljátok!

 

 

Könyvek

 

Biztosan mindenkinek van legalább egy könyv-imádó  környezetében. Nekik biztosan kiismertétek már az érdeklődési körüket, így könnyedén választhattok megfelelő könyvet ajándékba. Több módon is felejthetetlenné tehetitek!

Ha vannak olyan szeretett könyvei, melyek jó néhány évvel korábban íródtak, ti pedig eléggé elszántak vagytok, kereshettek belőle első kiadást, de ha erre nincs lehetőségetek, akkor írjatok valamit a belső oldalba, amikor fellapozza majd, mindig az eszébe jut, kitől kapta!

 

 

Ezzel a három ötlettel szerintem képtelenség mellélőni és tényleg igazán egyedivé tehetőek. Te melyik választod?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2316365590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása