10 ajándékötlet pasiknak

Igen, még mindig tudok ajándékokról írni, szerintem sosem elég az ötletekből. Ezúttal viszont olyan ötletek következnek, amelyek férfi szeretteink számára lehetnek tökéletesek.

Bár nekünk könnyebb dolgunk van, mert általában kreatívabbak vagyunk, ha ajándékok vásárlásáról van szó, azért nem árt egy kis segítség, főleg akkor, h már ellőttük a legjobb ötleteinket. Következzen hát 10 tipp, amelyekkel rögtön belophatjuk magunkat férfi szeretteink szívébe! Minden ötlet beszerezhető még szenteste előtt, így last minute ajándékként is tekinthetőek.

 

Bőr termékek

 

A minőség mindig jó választás, így egy bőr övvel, pénztárcával vagy irattartóval nagyon szuper meglepetést tudunk szerezni a párunknak vagy édesapánknak. Ezeket a kézműves vásárokon tudjuk a legegyszerűbben beszerezni a bőrdíszműveseknél, de ha nincs időnk kilátogatni egy ilyen vásárba, akkor az interneten is gyönyörű darabokat tudunk rendelni.

[caption id="attachment_7609" align="aligncenter" width="610"] taskahaz.hu[/caption]

 

Szakállápoló

 

Az utóbbi időben egyre nagyobb a szakáll-mánia, így egyre több olyan terméket is kapni már a boltokban, amelyek kimondottan a szakáll ápolására lettek kifejlesztve. Nagyon figyelmes ajándék, illetve hasznos is, hiszen a férfiak túl büszkék ahhoz, hogy ilyen termékeket vásároljanak.

[caption id="attachment_7610" align="aligncenter" width="574"] africanspa.hu[/caption]

 

Makettek

 

Ha odavan az autókért vagy repülőkért és azt is tudod róla, hogy szeret kreatívkodni, akkor vásárolj neki makettet! Imádni fogja és amikor elkészül vele, nagyon hálás lesz az ajándékért. Ha pedig közösen építitek össze, még szuperebb ajándék és közös időt is kaptok így egymással.

[caption id="attachment_7611" align="aligncenter" width="895"] makettek.hu[/caption]

 

Külső akksi

 

Bár egyre jobban bírja a telefonok akksija, azért különös képességük van ahhoz, hogy a lehető legrosszabbkor merüljenek le. Éppen ezért egy ilyen hordozható töltő nagyon hasznos ajándék lehet, bárki számára.

[caption id="attachment_7612" align="aligncenter" width="813"] 220volt.hu[/caption]

 

Autós kütyük

 

Bármelyik pasi, aki autót vezet, örülni fog egy telefontartónak, kihangosítónak, műszerfalápolónak és igazából bárminek, aminek hasznát veheti az autóban. Így menj be egy ilyen üzletbe, kérj egy kis segítséget, ha elveszettnek érzed magad és zsebelj be egy tuti meglepetést.

[caption id="attachment_7613" align="aligncenter" width="600"] aliexpress.com[/caption]

 

Karkötő

 

Remekül tud mutatni a pasikon egy bőrkarkötő például, de egyre több ásványkarkötő is készül férfi verzióban. Ezt akkor érdemes ajándékozni, ha láttatok már rajta karkötőt, hiszen ne porfogónak vegyétek. Ha eltaláljátok és szeretni fogja, akkor mindennap arra gondol majd, akitől kapta.

[caption id="attachment_7614" align="aligncenter" width="600"] bigi-s.hu[/caption]

 

Ajándékcsomagok

 

Én nem vagyok értük oda, sőt, nőként nőnek sosem ajándékoznék, mert szerintem nagyon sablonos, férfitársaink viszont lusták arra, hogy ilyesmit vásároljanak maguknak, éppen ezért olyan tuti találat lehet ez náluk, mint nálunk egy szép ékszer.

[caption id="attachment_7615" align="aligncenter" width="800"] notino.hu[/caption]

 

Élmények

 

Na nem a nekünk való wellness hétvégékre gondolok, hanem olyan pasis dolgokra, mint a tesztvezetés, lövészet, bungee-jumping és hasonló, adrenalint adó tevékenységekre. Add át karácsonykor és találjátok meg a felhasználására közösen az időpontot!

[caption id="attachment_7616" align="aligncenter" width="600"] elmenyplaza.hu[/caption]

 

Játékok

 

PC-re, PlayStationre, XBOX-ra vagy akár telefonra is vásárolhatunk játékokat szeretteinknek. Ha tudod, mivel szokott játszani, akkor nem nehéz ahhoz hasonlót találni, de szerintem bármelyik férfi úgy örül egy-egy ilyen játéknak, mint egy kisgyerek, így nehéz vele melléfogni.

[caption id="attachment_7617" align="aligncenter" width="426"] konzolvilag.hu[/caption]

 

Parfüm

 

Szintén egy olyan dolog, amit a pasik nem vesznek meg maguknak, hanem megvárják, amíg ajándékba kapnak. Itt jön el a mi időnk, válasszunk egy olyan illatot, ami illik hozzá és voilá!, máris a miénk a tökéletes meglepetés.

[caption id="attachment_7618" align="aligncenter" width="694"] notino.hu[/caption]

 

Igyekeztem hasznos tippeket adni, remélem sikerült! Természetesen nőknek való verzió is készült, azt ebben a videóban találjátok, szintén 10 tippet adok benne.

https://www.youtube.com/watch?v=1utx2wx3FPk

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7316365606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása