2017 legbotrányosabb trendjei

 Nos, itt az újév első bejegyzése, ideje visszatekinteni a 2017-es év legborzalmasabb trendjeire, ne csak mindig a jónak legyen helye a blogon.

 

Időnként belefutunk olyan szerelésekbe és sminkekbe, amelyeknél csak pislogunk, hátha csak rosszul látunk és egyszerűen nem értjük, hogy mégis miért. Nos, néha ilyen is kell, ha más nem azért, hogy egy-egy ilyen cikk összegyűjtse őket.

Lássuk hát a legfurcsább trendeket 2017-ből!

 

Műszempilla, mint orrszőr

Instagramon terjedt ez a hatalmas eszetlenség és ennél gusztustalanabb beauty-trenddel nem találkozhattunk tavaly. Reméljük, idén ezzel sem kell már!

 

"Nyalóka" ajkak

Ismerős, amikor minden erőddel azon vagy, hogy el ne mozduljon a rúzsod? Nos, tavaly ennek éppen az ellenkezője volt terítéken, úgy kenték el az ajkaikon és körülötte a rúzst, amennyire csak lehetett. Hát, nem túl igényes.

 

Átlátszó nadrág

Hát, ez csak jóindulattal nevezhető nadrágnak. Amellett, hogy inkább mászkálnék pucéran, mint ebben, ez  műanyag igencsak meleg és izzasztó is lehet. Köszönjük, nem kérjük!

 

Egyszarvúk mindenhol

Pizsamán és telefontokon cukik, ezt aláírom. De amikor hegyes körmökön és sminkben köszön vissza a szarv, akkor már egy kicsit átesünk a ló túloldalára.

 

Romper férfiaknak

A divat, mitől kisül az emberek szeme. Meg ne lássuk senkin idén, mert förtelmes és olyan kiábrándító, hogy az leírhatatlan.

 

Túlszaggatott farmerok, avagy tanga farmerok

Egy-egy kisebb, ízléses szakadás és koptatás nagyon jól tud mutatni, akár magassarkúval is. De amikor már csak az oldalvarrás tartja a nadrágot, az már túl sok. Maradjunk a jó ízlés határain belül!

 

Haspulcsik

Crop top nyáron fesztiválra, strandra, Step Up film válogatásra? Oké. De amikor meglátsz a sorok között egy szép, vastag kötött pulcsit, azután leemeled és meglátod, hogy az alja hiányzik... wtf???? Nem, még magas derekú farmerral sem.

 

Random dolgok, mint alapozószivacs

Az elején, 1-2 videóban vicces volt, aztán mindenki felkapta és tojással, késsel, fegyverrel és minden létező használati tárggyal megkísérelték. Idén nem kérünk belőle!

 

Idióta szemöldökök...

Hullámos, toll hatású, fordított, fonott és még ki tudja, mi nem jut éppen az eszembe. Nem menő, még egy fotó erejéig sem!

 

Kamu szemüvegek

Amikről süt, hogy kamu és lehetőleg vagy kerek, vagy full műanyag. Nyilván van, akinek jól áll, de mindenki felvette, még az is, akinek sem az öltözködési stílusához, sem az arcához nem illett.

Dupla, sőt tripla ennyit is fel lehetne még sorolni, de éppen elég ennyi borzalom elsőre. Ti mit írnátok még ide?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2516365612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása