Kipróbáltam a sztárok kedvencét, a Bio-Oilt!

Vannak termékek, amelyeket csak azért kapnak fel az emberek, mert egy énekesnő, színész ezt használja, vagy legalábbis promózza, de aztán ráébred, hogy semmit nem ér.

 

Aztán vannak azok a termékek, amelyeket már annyi ismert ember ajánl, hogy lehet bennük valami. A Bio-Oilt többek között Kim Kardashian, Miranda Kerr, de még Katalin hercegné is használja, 2016-ban végre megérkezett hozzánk is!

Csak, hogy hatásos legyen:  A Bio-Oil 2002. évi nemzetközi forgalomba kerülése óta eddig 284 alkalommal nyert bőrápolással kapcsolatos díjat, és 20 országban piacvezető termék a hegek és a striák ápolására.

Nos, ez már önmagában eléggé meggyőző. Na de kicsit szakszerűen, hogy mire is használható:

  • A Bio-Oil testre és az arcra egyaránt használható speciális bőrápoló, amely olajbázisban oldott növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz.
  • A termék hatékony segítséget nyújt többféle bőrproblémára: a bőrbe masszírozva segít javítani a striák, és a hegek kinézetét, de hatásos többek között az öregedő, a száraz és a vízhiányos bőrre is. A termék fürdőolajként is használható
  • A terméket a nemzetközi sajtóinformációk szerint olyan világsztárok használják/használták, mint Khloe és Kim Kardishian, Katalin hercegnő, vagy Miranda Kerr.
  • Vegán és nem tesztelték állatokon.

Jöhetnek a tapasztalataim? Nos, én leginkább az arcomra használom, de szeretem bevetni a hajvégeimre, a körömágybőrömre és a térdemre, könyökömre is. Tehát egy igencsak univerzális és többszörösen kihasználható termékről van szó. Bár tartottam attól, hogy elnehezíti az arcbőrömet, erről egyáltalán szó sincsen. Gyönyörűen, egyenletesen beszívódik és nagyon puha, telt érzetet hagy maga után. Egészségesebb lett tőle az arcom összképe és a hajvégeimet is kitűnően ápolja, egyáltalán nincsenek kiszáradva.

Az arcomon a szemem körülötti területen volt egy sötétebb foltom, amit néhány hete már nem igazán vélek felfedezni és ezt ennek a terméknek tudhatom be, hiszen ezt is ígéri és a normál hidratálóktól nem is várnám ezt el.

A kiszerelése nagyon-nagyon gazdaságos, nekem még alig fogyott belőle, pedig nagyon régóta használom már. A lejárati ideje is 3 év, tehát ez is bizonyítja, hogy nem 2 hónapos kihasználásra lett kifejlesztve, nagyon kevés kell belőle egy-egy alkalommal.

Soha nem okozott kiütést, érzékenységet, pirosságot, zsírosodást, irritációt, egyáltalán semmi negatív tapasztalatom nem volt még ezzel a termékkel és ez azért elég ritka, hogy az ember semmibe ne tudjon belekötni.

"A Bio-Oil pótolja a bőr természetes hidrolipid rétegét, segít helyreállítani a szaruréteg barrier funkcióját, amely által a bőr képes megőrizni a nedvességtartalmát. Ez a bőr megjelenésének javulását eredményezi, halványítja a pigmentfoltokat, bár teljes mértékben eltüntetni nem képes azokat, ahogy más termék sem. A Bio-Oil rendszeres alkalmazása az egyenetlen bőrszín esetén az elváltozások színének elhalványulását és a bőr hidratáltság érzetét eredményezi."

A termék a kapható a Rossmannokban is, 3 ezer forint környékén, amely elsőre soknak tűnhet 60 ml-es kiszerelésért, de olyan lassan fogy, hogy abszolút megéri az árát, főként annak, aki régóta küzd a fenti problémákkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7016365616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása