Matt rúzsok az Avontól

A rúzsok iránti lelkesedésem továbbra is a csúcson, nincs nap, hogy ne viselnék. Főleg azért, mert ezt a felhalmozott mennyiséget akkor sem lenne könnyű elhasználni, ha 4 óránként rúzst váltanék.

 

Nálam továbbra is a matt vonal a nyerő, már csak azért is, mert tartósságban jóval fényes társaik előtt vannak, én pedig nem fogom félóránként lecsekkolni, hogy nincs-e még bohóc szájam. Így bőven van mit tesztelnem és bemutatnom nektek, ma az Avontól hoztam 4 rúzst, 2 almárkától, 2-2 árnyalatban.

 

Avon mark. folyékony rúzsok - csillámos verzió

 

A mark. folyékony rúzsai közül már 6-7 árnyalatom van, fényes és matt egyaránt és nagyon szeretem őket. Ezek azért keltették fel az érdeklődésemet, mert tele vannak mikrocsillámmal és tapasztalataim szerint ezek a verziók csúnyán kopnak. A kiszerelés a szokásos, ami nekem egyébként nagyon tetszik, az aljukon lévő matrica mutatja a rúzs színét, így könnyű megtalálni a keresett árnyalatot. Az applikátorral szépen lehet dolgozni, nem túl kemény és nem is hajlik el, a széleken is egész precíz festést lehet velük végezni.

 

A nude szín a Kissy Face nevet viseli. Önmagában nagyon tetszene az árnyalat, de ez az enyhén csillogó hatás olyan öregasszonyossá teszi. Megfelelő sminkkel viszont szépen lehet viselni és nem dob rajtunk 50 évet. A tartóssága szuper, egy főétkezésnél bukik csak el, én pedig egyetlen terméktől sem szoktam elvárni, hogy kibírjon egy nehezebb étkezést. 

A piros-narancs árnyalat a Rock Star nevet kapta és a különlegessége, hogy pink és lila mikrocsillámokkal van tele és ez nagyon különlegessé teszi. Szép egyenletes színt kapok vele egyetlen rétegben és még a nehezebb kajákat is egészen jól tűri. Télen szeretem az igazán piros árnyalatokat, de tavasszal nagyon sokszor fogom viselni ezt  visszafogottabb pirosat is.

Összességében tehát megérik a pénzüket, jelenleg 1.499,- Ft az áruk az Avon weboldalán. A tartósságuk egy átlagos erősnek leírható, a kiszerelésük szuper, a tárolásuk egyszerű, így én örülök, hogy több árnyalatom is van itthon.

 

Avon true matt hatású ajakrúzs

 

Szerelemben vagyok ezekkel a rúzsokkal, 8-10 árnyalat van itthon ebből a vonalból és legtöbbször ezekért nyúlok, ha tartós hatást szeretnék elérni. A hetekben két új árnyalat is került hozzám belőlük és egyik szebb, mint a másik!

Az egyik egy nagyon különleges, isteni lila szín és erre voltam a legkíváncsibb, mert eléggé élénk árnyalatról van szó, a Hot Plum nevet viseli és ez tökéletesen definiálja is az árnyalatot. Nagyon szépen, egyenletesen tudom felvinni és ugyanolyan vagány szín köszön vissza az ajkaimon. Egy ebédet simán kibír és javítás nélkül is fennhagyható, ha kicsit összedörzsöljük utána az ajkainkat. Isteni!

 

A Wild Cherry egy nagyon szép mélybordó árnyalat, igazán illik a szürke időjáráshoz is. Telt, pigmentált a végeredmény, nagyon kevésbé kopik csak és mint lila társa, ez is abszolút viselhető marad egy nagyobb étkezés után is. Sűrűn viselem!

 

Minden árnyalat, ami a birtokomban van, hatalmas kedvencem és szívesen használom őket a mindennapokra és alkalmakra egyaránt. A jelenlegi áruk 979,- Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9216365636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása