Már kaphatóak a magyar tervezésű fitness ruhák

Ékszerek, táskák és ruhák terén egyre szívesebben vásárolunk hazai tervezői darabot, igaz? Ez alól most már az edzős ruháink sem kell, hogy kivételt képezzenek!

 

A Dark Fitness márkával tavaly télen találkoztam és rögtön megtetszett, hogy egyedi tervezésű fitness ruhákkal foglalkoznak. Amelyek nem mellesleg pazarul néznek ki, nagyon modern a vonalvezetés, isteniek a szabások és azok a minták! Így rögtön tudtam, hogy interjút kell velük készítenem, de erre sajnos még csak most kerülhetett sor. Viszont jobb később, mint soha! Máris több kollekció közül tudunk válogatni, a tavasz beköszöntével pedig a kinti sportolási lehetőség is jó indok arra, hogy beszerezz néhány csini edzős ruhát. Mert tényleg elképesztően néznek ki, így már csak azért is szívesen elmegy az ember lánya futni, hogy felvehesse őket! Igyekeztem minél több kérdést feltenni, amelyekből megismerhetitek a márkát és a hátterét is.

 

Honnan jött az edző ruhák tervezésének az ötlete? Nem éppen hagyományos terv. :)

Cégünk már régóta gyárt különféle divatárut, fürdőruhát, mindennapi öltözékeket főként, és mivel a csapatunk több tagja is lelkes sportrajongó, egyszer csak felmerült bennünk az ötlet, hogy mi lenne, ha olyan rucikat készítenénk, mely edzésnél tökéletesen tart, emellett rugalmas, kényelmes anyagú, na meg persze divatos fazonú! Ebből az ötletből alakult ki a jelenlegi cégünk profilja.

 

Mikor alakult meg a márka és mikor jöttek az első sikerek?

A márka maga évekkel ezelőtt született meg fejben, és szeptember 4-én indult el az oldal, akkor még szolidabb felhozatallal a fazonok terén, ami azóta több mint 80 különféle stílusú edzőrucira bővült! Az első sikert természetesen az első megrendelés jelentette, az oldal indulása után pár héttel, majd a második nagy sikerélményt a visszatérő vásárlók jelentették, illetve azok, akik levélben is megkerestek minket, és gratuláltak a termékek minőségéhez, valamint a folyamatosan növekvő vásárlásokat is hatalmas sikerélményként éljük meg nap mint nap.

 

Milyen a márka visszhangja? (Edző ruhákkal kevesebb közönséget lehet elérni, mint pl. kiegészítőkkel, bár szerencsére egyre több a sport kedvelő.)

Szerintünk, abszolút szerencsések vagyunk ilyen téren, hiszen jelenleg a közösségi médiának köszönhetően rengeteg embernek elérhető lett ingyenesen az életmódváltáshoz szükséges "sorstársak" általi tanácsadás, receptek és gyakorlatsorok, melyek elegendő motiválóerőnek bizonyultak ahhoz, hogy egyre többen kezdjenek bele az egészséges életmódba. Mondhatni egy egészséghullám tombol az interneten, mi pedig megadjuk nekik a sportoláshoz szükséges ruházatot.

 

Mik a legfőbb szempontok egy-egy darab megtervezésekor?

Márkánk jelmondata a funkcionalitás és dizájn. Ez számunkra a két legfontosabb tényező mind a tervezési, mind pedig a kivitelezési folyamat esetében.

 

A ruhák nagyon divatosak is, ki a felelős a designért? Van ilyen irányú végzettsége vagy autodidakta módon tanulta meg?

Tervezőcsapatunk 4 főből áll, ketten grafikusok, ketten pedig olyan dizájnerek, akik autodidakta módon tanulták meg a ruhatervezést, és már közel húsz éve ruhatervezéssel és készítéssel foglalkoznak.

 

Miért ajánlanátok a Dark Fitness ruhákat azoknak, akik az edzéshez megfelelő öltözetet keresnek?

A DARK ruháit leginkább azért ajánljuk, mert amellett, hogy a legjobb minőségű olasz alapanyagok felhasználásával készült, gyakorlatilag olyan sokszínű a fazonjaink skálája, hogy abban mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző darabot. Az anyagaink egytől-egyig jól szellőznek, tökéletesen nyúlnak, és kiválóan illeszkednek a test formájához.

 

Honnan tudtok inspirációt meríteni az új kollekciókhoz?

Folyamatosan követjük a nagyvilági divattrendet, ez inspirál bennünket, és ebből készítjük el a sportruházati megfelelőjét a legtrendibb daraboknak. Például a jóga kollekciónk színei az indiai motívumvilágra jellemző sokszínűség jellemzi, de természetesen nem csak jógához, hanem gyakorlatilag bármely edzősporthoz szívvel ajánljuk.

 

Ti magatok is sportoltok és tesztelitek az elkészült darabokat? Melyik a kedvenc mozgásformátok?

Természetesen a csapatunkból sokan sportolunk, rengeteg mozgásformát kipróbáltunk már az évek során, leginkább az edzőtermi sportok, illetve a futás vált be nekünk. A tesztelést mi magunk is végezzük, de rengeteg edzővel és testépítővel is kapcsolatban vagyunk, akik segítik a munkánkat, így nagyobb terhelésnél ki tudjuk szűrni az esetleges hibákat, amiket a kollekció piacra dobása előtt javítani tudunk.

 

Hogyan írnátok le egy mondattal a Dark Fitnesst?

Kényelem és trend, magyar nőktől, magyar nőknek.

 

Mire számíthatunk idén a márkától?

Hamarosan a rövid tavaszi cuccok mellett divatos és sportos fürdőruhákat is piacra dobunk, valamint férfi edzőruhákat és plus size méreteket is tervezünk a közeljövőben. Őszre pedig egy igazán egyedi termékcsaládot, illetve melegítőket tervezünk, de a részleteket még nem áruljuk el, kövessetek minket figyelemmel a Facebookon, vagy az Instagram oldalunkon, és előbb utóbb mindenre fény derül!

Nagyon remélem, hogy nektek is megtetszett a márka és a ruhák és beszereztek néhányat magatoknak is, mert ezekben öröm a mozgás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6416365646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása