Válassz te is BPA mentes palackot

Szerencsére egyre inkább gyökeret ereszt az emberek fejében, hogy a folyadék tényleg nagyon fontos és nem csak úgy szajkózzák a szakemberek. Az eldobható palackokkal azonban erősen ráteszünk egy jóóóóó nagy lapáttal a föld szeméthalmaira...

 

Hiába tűnik jó megoldásnak, hogy útközben veszel a kisboltban egy palack ásványvizet 80 forintért, azt a palackot valószínűleg kidobod, amint kiürül. Így a pénzed is kidobod jóformán, tehát elég nagy összeg elmehet ilyen vízvásárlásokra, néhány hónap alatt. Ebből a pénzből érdemesebb inkább egy tartós kulacsot vásárolni, amit azzal és akkor töltesz újra, amikor csak szeretnéd. Ha közben az egészségedre is figyelnél, válassz BPA mentes műanyagból készültet!

"Egyes kutatások kimutatták, hogy a BPA bejuthat élelmiszerekbe vagy italokba a BPA-ból készült, vagy azzal kezelt tartályokból. A BPA-nak való kitettség aggodalomra ad okot, mert a BPA lehetséges egészségügyi hatásai a magzatok, csecsemők és gyermekek agyára, viselkedésére és prosztata mirigyére hathatnak károsan. További kutatások utalnak a BPA és a megnövekedett vérnyomás közötti lehetséges kapcsolatra." (okospalack.hu)

Ilyenek a MyEqua kulacsai is, amelyekből kijött egy új kollekció, ezért megkerestem a hazai forgalmazót néhány kérdéssel.

 

Kiknek ajánljátok az új kollekciót? 

Sportos, egészségtudatos nőknek és férfiaknak, de tapasztalatok szerint a nők több energiát fordítanak az edzések mellett az étkezésre, ivásra, ezért a kollekció 4 darabjából 2 kifejezetten nőies, kettő pedig uniszex.

 

Miért került rögtön két kupak kialakításra?

Az utóbbi években egyre több helyen lehet kapni boltokban, kávézókban turmixot, smoothie-t, juice-et, ha valaki szereti ezeket a recepteket maga elkészíteni, akkor ő nagy örömmel fogja fogyasztani a saját kulacsából.

 
Milyen a kollekció eddigi kereslete itthon?
A kereskedők nagy örömmel fogadták az új kollekciót, mivel még pár hete lehet kapni csak , egyelőre csak partnereinktől vannak pozitív visszajelzések, a fogyasztók véleményére még várnunk kell.
Én imádom! (a szerk.)
 
Mennyire népszerűek a myEqua kulacsok összességében itthon?
Nagyon közkedveltek, ezért hiszünk az új kollekcióban, ami a kétféle kupak mellett még azért is számíthat sikere mert nagyobb, mint az eddigi műanyag kulacsok. A FLOW kollekció ugyanis 8 dl-es, ami régóta hiányzott már a piacról.

Kis hasznos tudnivaló: Hogyan ajánlott tisztán és frissen tartani a kulacsokat?
Semmi extra praktikát nem igényel, ugyanúgy mosogatógépben tisztítható minden része, ráadásul a hagyományos kupak szájrésze szélesebb, mint egy átlagos palacké, így még könnyebben hozzáférhető. Persze mi a kulacs mintája és a környezet védelmében is környezetbarát mosogatógép tablettát ajánlunk.
 
Tudjátok, hogy eddig is szerettem ezeket a kulacsokat, instán és facebookon sokszor feltűnnek, ez az új kollekció pedig rögtön levett a lábamról a két kupak miatt, ezért szerettem volna írni nektek róluk. Külön öröm, hogy ezek már 8 dl-esek, itt a jó idő, többet van kint az ember, ennyi folyadékkal azért el lehet lenni egy darabig.

[embed]https://www.instagram.com/p/Bgl7qZLguWB/?taken-by=norcsoo_[/embed]

Néhány éve kaptam meg az első műanyag kulacsomat, amely azóta is szuperül működik, nem kopott meg a mintája, nem gyengült vagy színeződött el egyetlen része sem a palacknak, így szívből ajánlom őket. Voltak/vannak olcsóbb palackjaim is, de azok vagy eresztenek a kupaknál vagy elrepedtek már, így inkább ajánlott egy nagyobb, egyszeri befektetés, ráadásul gyönyörűek is a MyEqua palackjai.
 
Itt van néhány saját fotó is a kollekció palackjairól, illetve mint írtam, én nagyon elégedett vagyok a sajátjaimmal az elmúlt években.

[gallery size="full" ids="8169,8170,8171"]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr316365650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása