Tavaszi felfrissülés a hajnak

Tavasszal általában mi nők mindenünket felfrissítjük, legyen szó ruhatárról, lakásdekorról vagy a külsőnkről. Ez alól a hajunk sem kivétel, amire rá is fér a plusz odafigyelés a hideg tél után.

 

 

Nem mindig tudjuk azonban, milyen hajápoló termékek vannak éppen a boltokban, melyekre érdemes beruházni vagy hogy milyen házi praktikákkal tudjuk visszalehelni az életet fáradt, fakó tincseinkbe. Én most összeszedtem néhány remek terméket és otthoni tippet. Érdemes lehet megfontolni őket, hiszen az elgyengült, száraz hajnak először kell egy frissítő vágás, azután a lenti tippek közül valamennyi! Ezúttal igyekeztem olcsóbb kategóriában keresgélni nektek, hogy bárkinek elérhetőek legyen az ajánlott termékek.

Házi pakolásokkal csodákra vagyunk képesek, hiába legyintünk a legtöbbnél, valóban hatásosak lehetnek, ideje kipróbálni néhányat!

 

Hajmaszk keratinnal

 

A létező legjobb hajpakolás, régebben évekig használtam és nagyon szerette a hajam. Erőssé és rugalmassá teszi a hajat, ehhez elég csak 4-5 percig hatni hagyni a hajadnak az alsó harmadán. Fontos, hogy a pakolásokat a tövekre sose vidd fel, mert elnehezíti őket és a hajad lapos lesz.

 

Hajnövekedést serkentő olaj

 

Télen fokozott a hajhullás általi hajveszteség, ami ellen sokat nem tudunk tenni, ám a hideg idő elköszöntével segíthetünk a szervezetünknek, hogy minél gyorsabban pótolja az elvesztett hajszálakat. Ezt kimondottan a fejbőrre, a hajtövekbe masszírozva kell alkalmazni, hiszen ott fejti ki hatását.

 

Hajtőemelő hab

 

Ha már a haj lelapulásáról van szó, ez ellen termékkel is tehetsz! Ezek a habok remek tartást adnak a hajnak, így nem lapulnak a fejedre a tincsek és sokkal szebb lesz az összhatás akár hullámos, akár egyenes a frizurád. Ugyanezt a hatást a száraz samponnal is el lehet érni.

 

Ezzel a három termékkel máris sokat tehetsz a hajad üde kinézetéért, de itt van még két házi praktika is, hogy selymes, könnyen kifésülhető legyen és attól se kelljen tartanod, hogy a hajvégek kiszáradnak.

 

Tojás+méz

 

Verj fel egy tojást, keverj hozzá egy kanál mézet és alaposan dolgozd őket össze. Vidd fel a hajvégekre, hagyd hatni 10 percig majd langyos vízzel öblítsd le. Viszlát töredezett, fakó hajvégek!

 

Levendula

 

Ez az illatos növény a hajadnak is hasznos lehet. A virágából készíts teát öblítővíznek, zárd ezzel a hajmosásod. Ha koncentrátumba is be tudod szerezni, keverd a samponodba és úgy moss hajat. Jótékony hatása a fejbőrödre és a hajhagymáidra hamar meglátszik majd, mert a hajad megerősödik.

 

Ideje, hogy ne csak a gardróbod, de a hajad is felfrissüljön a tavasz beköszöntével!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3116365652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása