Mától magaddal viheted a világűrt!

Imádom a tavaszt, ilyenkor minden magyar tervező lázasan dolgozik az új kollekciók darabjain és tűkön ülve várhatjuk az eredményt. Azt hiszem, büszkék lehetünk arra, hogy kis hazánkban is ennyi a tehetséges ember!

 

Táskák tekintetében ez fokozottan érvényes (rám legalábbis), ezért alig vártam, hogy Zsuzsi, az ezsubegz tervezője mivel áll elő idén tavaszra. És bizony nem aprózta el! A világűr és a csillagképek hozzám is közel állnak, imádom az eget kémlelni, a horoszkópom csillagképét magamra tetováltattam és úgy egyáltalán az egész olyan varázslatos. Zsuzsi most mindezt a hatalmasságot hordhatóvá tette és a legújabb táskáin köszön vissza.

Folyamatosan gyönyörű táskákat alkot nekünk, elérhető áron és mindehhez egy szuper, szerethető személyiség is társul. Nem jár 6 méterrel a föld felett és nem is ad égbekiáltó árakat a táskáinak.

6 új darabból áll a mától elérhető Need More Space kollekció, mindegyik darab egy-egy galaxisról kapta a nevét és jó szokásomhoz híven szeretném nektek bemutatni. De, hogy kicsit több információtok legyen, Zsuzsi válaszolt néhány kérdésemre a kollekcióval kapcsolatban.

[caption id="attachment_8194" align="aligncenter" width="900"] modell: Neu Vivi, fotós: Pazonyi Dóri[/caption]

 

Miért éppen ezt a témát választottad az új táskáknak?

Mindig is foglalkoztattak az univerzummal kapcsolatos kérdések és úgy éreztem, hogy most jött el az a pillanat, hogy egy konkrét kollekciót építsek a téma köré.
Úgy éreztem, hogy az emberiség most ért el arra a pontra, hogy befogadja ezt a stílust.:)

 

Miért pont ezek a motívumok, csillagképek kerültek a táskákra?

A nyomott minták esetében mindenképpen próbáltam olyan képeket választani/készíteni, amelyekről messziről is árulkodik, hogy a galaxy témához kapcsolódik, de mégsem teljesen fekete, egy kis szín itt, egy kis csillogás ott. :)
Két táskán található konkrét csillagkép, amiken a csillagok helyét egy-egy szegecs jelzi. Mindenképpen törekedtem arra, hogy olyan csillagképeket válasszak, amelyekhez valamilyen történet is csatolható.
A bal oldali a Perseus -, a jobb oldali pedig az Androméda csillagképet ábrázolja.
(A görög mitológiában Perszeusz királyfi mentette meg Androméda hercegnőt a tengeri szörnytől.)

[gallery size="full" columns="2" ids="8191,8192"]

Ezekre a táskákra egyébként mindenki választhatja a saját csillagjegyéhez tartozó csillagképet is.


Hogyan zajlott a tervezés folyamata, könnyen jöttek az ötletek?

Úgy gondolom, minél többet alkot az ember, annál nehezebb úgy tervezni, hogy a táskák  küllemükben és technológiailag is jól fel legyenek építve.
A tervezés nagyon izgalmas volt számomra, mert tudtam, hogy egy kicsit mást hozhatok a követőimnek, mint amit idáig megszokhattak.


Milyen anyagokat választottál ehhez a kollekcióhoz?

Nagyon jó minőségű műbőröket választottam ehhez a kollekcióhoz, hogy évekig lehessen viselni a kiválasztott darabokat. Van egy új szerelmem is az anyagok között, a gyöngyház színű műbőr. Gyönyörűen csillog, ha úgy esik rá a fény!

[caption id="attachment_8195" align="aligncenter" width="900"] Tényleg gyönyörű![/caption]


Milyen személyiségeknek ajánlod ezeket a táskákat?

A kollekció igazából két részre osztható. Az egyik felét egy bevállalósabb, nyílt gondolkodással bíró személynek ajánlanám, a másik részét pedig olyan embereknek, akik szeretik a praktikumot és kifinomult stílussal rendelkeznek.


Hol találkozhatnak veled és a táskáiddal személyesen?

A megrendelt táskákat sokszor tőlem személyesen vehetik át a Corvin negyedben, de megfogadtam, hogy idén többet fogok vásározni is, ha időm engedi. :)
A táskák készleten pedig Budapesten, a NoBorderben tekinthetőek/vásárolhatóak meg.

[caption id="attachment_8193" align="aligncenter" width="900"] modell: Neu Vivi, fotós: Pazonyi Dóri[/caption]

 

A csillagképes táskák nálam viszik a pálmát, de a nyomott mintás darabok olyan gyönyörűek, hogy azért mégis nehezen tudnék választani. Szuper ötlet, hogy a szegecses megoldással személyre szabhatóak a táskák, így még egyedibbek lehetnek a viselőik számára. A nyomott mintásak pedig önmagukban annyira feltűnőek, hogy a legszürkébb szettedben is kitűnsz majd a tömegből, mert igazán különleges táskát viselsz a hátadon.

[gallery columns="2" size="full" ids="8196,8197,8198,8199"]

Nagyon szeretem, hogy Zsuzsi táskái mindig különlegesek, de mégis hordhatóak és nem csak fotókon mutatnak jól. A minőségről csak annyit, hogy Facebookon rengeteg jót szoktam olvasni a táskákról és én is megerősíthetem, hogy a két clucth, amelyeknek birtokában vagyok, tökéletesen bírják a strapát, pedig szeretem őket eléggé megpakolni.

[caption id="attachment_8200" align="aligncenter" width="900"] modell: Neu Vivi, fotós: Pazonyi Dóri[/caption]

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr1316365654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása