Kezdő sminkkészlet 10 ezer forintból

Azoknak, akik még csak most kezdenének bele és azoknak is, akik ismerik a sminkek világát, de még nem rendezték be a saját sminkes sarkukat. 10 ezer forintból összehozható? Igen!

 

Nyilván senki nem indul neki rögtön a magas árkategóriájú luxus márkákkal, hiszen lehet, hogy mégsem szereti meg a sminkelést, nem találja meg magát benne. Én most olyan termékeket szedtem össze, amelyek remek árban vannak és a márkákkal is jók a tapasztalataim. Egy komplett smink összehozható ennyi termékkel, nappalra és alkalomra is, plusz a pénztárcánkat sem kell rögtön teljesen kifosztani hozzá.

 

Avon Anew Vitale BB krém

 

Semmiképp sem kell rögtön alapozóval indítani, ha eddig nem sminkelted magad, illetve ha szép a bőröd, egyébként is tökéletesen elég egy közepesen fedő, kellően hidratáló BB krém. Nekem ez a termék a személyes kedvencem, szépen idomul a bőröm tónusához, elég jól fed és egységes bőrképet is ad. Az ujjaiddal gyönyörűen fel tudod vinni! (2.590,- Ft)

 

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour arckontúr paletta

 

Én a púdert nem ajánlom kötelező jelleggel, hiszen ha megfelelő az arcápolási rutinunk, nem lesz olajos, fénylő a bőrünk. Helyette használjatok színeket, egy pirosító-kontúr-highlighter trióval nagyon fel lehet dobni az összképet. Mivel építhetőek, így hétköznapokra és alkalmakra is elegendő lehet egyetlen paletta. Érdemes ecsettel dolgozni, de kis mennyiséggel és finoman eldolgozva az ujjaiddal is tehetsz egy próbát. (1.590,- Ft)

 

Catrice Stylist szemöldökceruza

 

Szerintem itt is írtam már róla, mennyire bevált nekem ez a termék, illetve más bloggerek is nagyon dicsérik. Ha szép a szemöldököd, akkor elég megfésülni, de ha kicsit hiányos, ezzel a ceruzával ügyesen feltöltheted és formát is adhatsz neki. Magasan a legjobb a drogériás szemöldöktermékek között! (950,- Ft)

 

Makeup Revolution Iconic 2 szemhéjfesték paletta

 

Egy szuper nude paletta aranyat ér! Kellemes föld színek, matt és csillogó árnyalatok, így minden alkalomra tudunk vele dolgozni. A Makeup Revolution szemhéjfestékei nálam egytől-egyig kiállták már a próbát, így szívből merem ajánlani a palettát. Nappali sminkhez a barna árnyalatokat használjátok az alsó szempillasorba, sokat dob a szemeteken! (1.690,-Ft)

 

Catrice Stylist szemhéjtus toll kivitelezésben

 

Bár kicsit nehéz kezdőként használni, de a filces tusokat a legegyszerűbb használni. Amint belejöttök és ráéreztek, meglátjátok majd, hogy a tusvonallal is rengeteget lehet játszani, lehet visszafogott és vad is, egyetlen termékkel. (1.150,- Ft)

 

Catrice Allround szempillaspirál

 

Egy jó spirállal máris nyert ügyed lehet. Ha csak 2 perced van reggel, ezt akkor is vesd be, a fekete, ívelt szempillák szinte öltöztetnek, így ezt soha ne hagyd ki a rutinodból, ha csak nincs épített műszempillád. (990,- Ft)

 

BrushArt Eye árnyékoló - és satírecset

 

Bár egy ecsetkészletre előbb-utóbb szükség lesz, egyelőre anélkül is megoldható minden. A szemhéjadra a színeket felviheted az ujjaddal, de satírozni KÖTELEZŐ, ezért ahhoz érdemes beszerezni egy puha ecsetet. (1.190,- Ft)

 

Végösszeg: 10.150,- Ft, tehát tényleg dolgozhatunk kevés pénzzel ahhoz, hogy a kezdő lépéseinkhez mindent beszerezzünk.

Ha szeretnétek, írok egy kisokost az ecsetekről is, jelezzétek valahol és akkor megírom majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2116365680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása