Így lehetsz dögös szemüvegben is

Nem sok szó esett még erről a blogon, pedig már 6 éve viselek szemüveget és előtte is kellett volna, de azok a gimis évek voltak, ki akart szemüveget? Mára viszont rájöttem, hogy szuper dolog!

 

Na nem csak a funkciója miatt, hogy élesen látok vele és kíméli a szemeimet, hanem azért is, mert remek kiegészítő lehet - erre fektetem ma a hangsúlyt. Megtanultam szeretni és azt tanácsolom mindenkinek, aki még nem tette, hogy engedje el a stréber és béna jelzőket a szemüveg láttán. Istenien ki lehet használni a külsőnk kapcsán, ehhez szeretnék ma adni néhány tippet. Nyilván nem kötelező minden egyes nap sminkelni, de amikor megtesszük, hozzuk ki belőle a legtöbbet!

 

Hangsúlyozd a szemöldököd

 

Saját magamon tapasztaltam meg, hogy sokkal jobban mutat a szemüveg és szebb az egész összkép, ha a szemüveg mögött- és fölött -, hangsúlyos, rendezett a szemöldök. Így legalább az nem vész el mögötte, ha már nehéz olyan sminket készíteni, ami tökéletesen átjön, szemüveggel is.

 

Mély tónusú rúzsok

 

Babarózsaszín helyett jöhet a bordó, a mályva és a barnás ajakfestés, ha mondjuk a szemeiden csak a pilláidat emelted ki. Remekül mutat, ha a szemüveg és az ajkaid is erős színben pompáznak, ősszel pedig pláne kötelező ez a kombó!

 

Minimum BB krém

 

Bár az utóbbi hónapokban én sem pakolok minden reggel alapozót és BB krémet az arcomra, sokkal dögösebben mutat a szemüveg, ha egységes alatta az alap. Ha szép a bőröd, elhanyagolható, de ha van néhány bőrhibád és ehhez feldobsz egy szemüveget is, azzal csak kihangsúlyozod a hibákat. Hétvégente nyilván én sem sminkelek, így én is bénán festek szemüvegben, de hétköznapokra ügyelek, hogy ha a bőröm nincs szép állapotban, akkor azon segítsek.

 

Ívelt pillák

 

Nem csak szebb, de hasznos is. Ha olyan szerencsés vagy, hogy erős és hosszú szempillákkal áldott meg a sors, akkor előfordulhat, hogy spirál nélkül is súrolja a lencséket a pillád. Ez nem csak kellemetlen, de a pilláid vége így elgyengül és letörik. Igyekezz göndörítőt használni, ha pedig spirálozol, akkor a töveket fesd inkább, emeld meg és a végekre csak a maradék festék jusson.

 

Eltűzött haj

 

Szerintem alapból dögös és szexi, ha az egyik oldalon el van tűzve/fonva a hajunk, de szemüveggel... olyan módon teret enged a szemüveg karakterének egy ilyen frizura, hogy muszáj kipróbálnotok!

 

Élénk szemkontúr

 

Ha fekete a keret, felejtsd el a fekete szemhéjtust a hétköznapokra! Így túl sötét az összkép és teljesen elnyomja a szemeidet. Helyette próbálj ki barna, kék és fehér színeket, így nem csak, hogy kiléphetsz a komfortzónádból, de feltűnő lesz majd a sminked is.

[caption id="attachment_8609" align="aligncenter" width="712"] http://stylecaster.com/colored-eyeliner-ideas/[/caption]

Szeresd a szemüveged!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2516365692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Muc@ 2018.08.28. 10:59:48

Egyik szemüveg borzalmasabb, mint a másik. Én is imádom a szemüvegeket, ha már úgy alakult, hogy szükségem van rájuk, de ezek közül egyik sem kéne.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása