Kötelező sminktermékek az év színében

Hello, 2023! Az évkezdés mindig egyet jelent azzal, hogy a Pantone megnevezi az év színét, amely idén a Viva Magenta lett! Lássuk, mit érdemes beszerezni ebben a gyönyörű árnyalatban!

vm.jpeg

Nekem ez most igazán tetszik, nagyon az én ízlésem ez a már-már pirosba hajló, erős rózsaszín, szeretem is viselni mind ruha, mind pedig smink terén. Ha van önbizalmatok, akkor azért viseljétek ti is, ha pedig nincs, akkor azért, hogy megjöjjön!

Kezdjük kicsiben, mondjuk egy ilyen színben pompázó nyaklánccal, ha pedig egyébként is szoktál sminkelni, akkor jöhet egy rúzs! Elképesztő, milyen magabiztosságot ad, ha piros rúzst visel az ember, rám legalábbis ilyen hatása van, amikor ezt választom, akár egy sima hétköznapra is. Választhatunk fényes, matt, metál vagy éppen csillámos verziót, elég széles már a termékpaletta a rúzsok tekintetében is. A Revolution Pro márkának vannak szettjei, a Matte Reds csomaggal legalább rögtön ki is lehet kísérletezni, melyik lesz a hozzád legjobban illő árnyalat.

revpro.jpg

Akik igazán bevállalósak, azoknak jöhet a szemsmink! Erősebb színekkel dolgozni úgy érdemes, ha van némi gyakorlata az embernek, nekem legalábbis sok idő kellett, mire kikísérleteztem, mi áll jól az én szemformámhoz, színeimhez. Azért fontos, mert élénkebb színeknél nyilván szembetűnőbb lesz a hiba, mint egy halvány, természetes smink esetében. A Makeup Revolution és a MAC és csodás színekben pompázó, pigmentált palettákat gyárt, így ezt a két márkát tudom jó szívvel ajánlani. Most, ahogyan válogatom nektek őket, meg is jött a kedvem egy új palettához!

 Nem feledkezhetünk meg a körmökről sem, végzett műkörmösként én pedig pláne nem! Akár körömlakkozol, akár körmöshöz jársz, ez a szín igazán feldobja majd a szürke, télies időjárást és a hangulatod is! Nekem legalábbis mindig jó érzés a körmeimre nézni, amikor valamilyen erősebb/élénkebb árnyalatot viselek. Mindegy, hogy mind a 10 körmödön vagy csak néhányon vállalsz be egy ilyen színt, a lényeg, hogy próbáld ki! A Rimmel Super Gel géles körömlakk 031 Fab árnyalata például a tökéletes viva magenta választás!

rimmel.jpg

 Ha nem érzed magad elég bevállalósnak, de mégis viselnéd az év színét, akkor válassz pirosítót! Az egyébként is akkor a legszebb, ha természetesnek hat, így nem lesz rajtad túl élénk szín, amivel barátkoznod kell, mégis követheted az aktuális trendet. Érdemes palettát választani, hiszen ha mono terméket vásárolsz, nem biztos, hogy rögtön eltalálod a bőrtónusodhoz leginkább passzoló pirosítót.

nyx_3.jpg

Éljen az év színe, viseljétek bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr4218016484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása