Nyakunkon a kánikula, váltsunk vízálló sminktermékekre

A hőmérséklet máris közelít a 40 fokhoz, pedig még éppen, hogy elkezdődött a nyári évszak. Ahhoz, hogy nyáron se kelljen lemondanunk a reggeli cicomáról, ha mindenképpen ragaszkodunk hozzá, érdemes vízálló sminket feldobni.

 makeup-gfb163ae32_1920.jpg

Alapvetően nem a strandra ajánlom, hogy viseljetek ilyen termékeket, oda szerintem semmit nem érdemes. Nem azért, mert elfolyhat, hanem azért, mert így levegőzhet a bőröd, nem ég bele a termék az arcbőrödbe és egyébként is teljesen felesleges, a vízparton ne ezen kelljen aggódni, hogy biztosan jól tart-e a smink!

Jöhet viszont a mindennapokra, hiszen az ember ilyen melegben kellően izzad az arcán is, de ha koncertre vagy fesztiválra készülsz, oda pláne vízálló termékeket érdemes viselni, ha reggelig tervezel a tömegben tombolni! Persze nullára redukálni a legjobb a felvitt sminket nyárra, de akinek mindenképpen kell egy kis alap ahhoz, hogy komfortosan érezze magát, annak jól jöhetnek ezek a tippek.

Bár a hét nagy részében nem sok sminket viselek, a vízálló szempillaspirál nálam sem maradhat el a reggeli készülődés során. Jelenleg a Maybelline Lash Sensational spirált használom és elégedett vagyok vele. Szépen íveli és hosszabbítja a pillákat, de természetes hatást kelt. A vízállósága nálam minden nap átmegy a próbán, vízzel és arclemosóval sem lehet lemosni, muszáj hozzá bevetni a sminklemosót is.

mb.jpg

A szemöldökszínező és formázó termékekből ilyenkor a zselés változatot érdemes bevetni, hiszen a legtöbb termék száradás után beton biztosan fennmarad, míg le nem akarjuk mosni. Ha nem a színezett verziót választjuk, mert mondjuk ceruzából megvan az évek óta bevált árnyalat, akkor azt érdemes fixálni egy átlátszó zselével, így szép és egész nap tartós marad a szemöldökünk is.

si.jpg

A harmadik termék, ami még felteheti az i-re a pontot, az a vízálló szemhéjtus, amivel igazán ki tudjuk emelni a szemünket anélkül, hogy szemhéjpúderekkel kellene játszanunk. Fekete és színes tust is bátran lehet viselni nyáron, fesztiválokon pedig kötelező feldobni 1-2 plusz árnyalattal a sminkünket, ott szinte elvárás, hogy egy kicsit más, extrább legyél, mint a hétköznapokon.

lp.jpg

A L’Oreal Paris Superliner jó választás lehet, nem hiába volt már pár éve is felkapott a bloggerek körében. Tégelyes verziójának és a festék állagának köszönhetően az ecsettel el kicsit el is lehet füstösíteni, így ha mégsem bírja a legnagyobb melegben, nem lesz feltűnő.

Őszintén szólva én ettől több sminket nem ajánlok nyárra, maximum még egy kis BB krémet, ha olyan alkalomról van szó, de elhihetitek, hogy a bőrötök nagyon hálás lesz, ha nem terhelitek semmilyen plusz réteggel a fényvédőn kívül. Az viszont kötelező!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6017863381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása