Vajon hogy csinálja Dukai Regina?

Regi azon kevesek egyike, akiket hosszú évek óta követek a hazai ismert emberek közül. Hogy mivel éri ezt el? Az egyik legkedvesebb, legönzetlenebb és legsugárzóbb női közszereplő az országban, mindenféle túlzás nélkül.

 


Hogy miért írok most nektek róla? Mert szeretném, ha emberek nem lennének ennyire előítéletesek mindenkivel szemben, aki szép, csinos és még sikeres is.

Sokan megszólják, pedig Regina jótékonykodik, mellé áll a jó ügyeket szolgáló kampányoknak, az UNICEF csapatával évek óta együtt dolgozik, az idei szülinapján is nekik indított adománygyűjtést, tagja volt a Dorko Loyalty is Royalty kampányának, rendszeresen segít nehéz sorsú gyermekeken és még hosszan lehetne sorolni. Sosem magamutogatásból vagy a dicséretekért teszi, hanem másokért, sikerhajhászás nélkül.

[embed]https://www.instagram.com/p/B0s8HfQlWIE/[/embed]

Éppen ezért gondolom úgy, hogy látnotok kell ezt az oldalt is, nem csak azt, hogy csinos és ennek köszönheti mindenét. Mert nem csak ennek, hanem annak a sok munkának, amit mi nem látunk, de sem a napközbeni műsorvezetés, sem az éjszakai fellépések nem  lehettek könnyűek, mindeközben a myloveshop.hu weboldalt üzemelteti, beszerzi az árut, modellt áll és koordinálja a teljes céget.

[embed]https://www.instagram.com/p/B0v9NnqHUb4/[/embed]

Regi példakép lehet a mai fiatalok számára, mert lehet, hogy szépsége miatt figyeltek fel rá először, de azóta nagy utat járt be, sikeres nőnek tartom, aki kemény munkával, az előítéletek ellenére ott tart most, ahol sokan szeretnének. Stabil megélhetést biztosít magának hosszú évek óta, nem felejtette el, honnan jött, hiszen sokat látni, hogy épp Kapuváron van a családjánál, országszerte jár fellépni, mindeközben olyan fiatalos továbbra is, mintha a 20-as évei elején járna, nem pedig túl a harmincon. A stílusa szerintem nagyon mai, ízléses, mégis feltűnő és szerethető, remek érzéke van hozzá, épp úgy, mint mesés Instagram feedjéhez.

[embed]https://www.instagram.com/p/BkK-PIphg-I/[/embed]

Mégis hogy csinálja, hogy ennyire tele van energiával, szeretettel, önzetlenséggel és olyan pozitív kisugárzása van, hogy a képei láttán a legszomorúbb embernek is mosoly kúszik az arcára? Nos, nem tudom, mindenesetre elképesztő, amit Regi csinál és remélem, sosem hagyja abba.

Egyszer sikerült személyesen is elcsípnem, élőben is gyönyörű, kedves, mosolygós és közvetlen, bárcsak egyszer többet beszélgethetnék vele!

[embed]https://www.instagram.com/p/BwPNxmNl_fI/[/embed]

Nézzen egy kicsit mindenki magába, hagyja el az előítéleteket, helyette azt az energiát fordítsa valami jóra, az mindig megéri!

Kiemelt fotó: Borzi Vivien (Cango&Rinaldi kampány)
Beágyazott képek: engedéllyel

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8416365792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása