Ezt a táskát szeretjük ősszel

Nem tudatosan, de amint hidegebbre fordul az időjárás, előkerülnek a nagyobb táskák. Míg nyáron a legkisebb is melegít, úgy az ősz beköszöntével jöhetnek a feltűnőbb, pakolós darabok.

 

Nálam legalábbis így van, melegben még táskát sem viszek magammal, ha nem muszáj, de amint kicsit hűvösebbre fordul az idő, előkerülnek a kedvenc, nagyobb méretű darabok. Végre elérkezett ez az időszak, így a már meglévő darabjaim mellé felcsaptam a kínálatot, miből élünk ezen azt őszön táska fronton. Igyekeztem a fast fashion üzletekből és a magyar márkáktól is szemezgetni, hogy mindenki pénztárcájához tudjak ajánlani legalább egy tuti befutót. Színekből a föld színek mellett a piros, bordó és királykék megy igazán a hűvös évszakokban, a sárga és pink árnyalatok a nyárra maradnak.

 

Magyar tervezők

 

Na, ki találja ki, kiktől hoztam tippeket? Hát persze, hogy a Brittas és az ezsubegz a válasz! Táska designerekből ők az én szívem csücskei, minden darabommal maximálisan elégedett vagyok tőlük, ezért is tudom nektek szívből ajánlani. Nézzük is, melyek a legnagyobbak!

 

Az ezsubegz háza táján ez a legkedvesebb darabom a nagyméretű verziókból, a You Rock kollekció Amy nevű fekete csodája. Ezt aztán meg lehet pakolni!

 

A Brittasnál a Naples az egyik nagy kedvencem, nekem is van, tényleg jól meg lehet pakolni, minden IS belefér. Nekem műszőrmével van feldobva, így ősztől egészen tavaszig őt nyúzom.

 

H&M

 

Itt bőséges a választék mindig, ezért nem is ajánlanék kifejezetten konkrét darabokat, csak megsúgom nektek, hogy érdemes tőlük választani, mert jó néhány évig bírják, mindig beilleszthetőek az aktuális divatba és az áruk is igencsak kedvező. A bevásárlótáskák alpontot keressétek! Itt is van néhány, kedvcsinálónak:

[gallery size="full" ids="9677,9678,9680,9681,9679,9682"]

Bonprix

 

Megtaláltam náluk a legstílusosabb darabot, aki ezt választja, biztosan mindig megnézik majd! Arról már írtam, mit gondolok a leopárdmintáról, ennek a táskának kifejezetten jól áll, nagyon dögös!

cipofalva.hu

 

A név senkit ne tévesszen meg, szuper táskák lelőhelye az oldal! A shopper kategóriában érdemes böngészni, én is ott leltem rá erre a mesés Tom Tailor darabra, amely a színe miatt ennél ősziesebb már nem is lehetne. Ugye te is látod magad előtt a barna bokacsizmáddal?

 

Deichmann

 

Nem csak álomcipők, de álomtáskák gyűjtőhelye is! Bár ez a Kendall&Kylie elég merész őszre, inkább nyárias darab, a merészebben öltözködőknek olyan jól áll, hogy a -20 fokban is tökéletesen kombinálják majd. Elég vagány tatyó, nem?

 

Tudjátok, miért jók még ezek a nagy táskák? Mert nem néznek ki eszméletlenül hülyén egy vastagabb dzsekivel, míg egy kis borítéktáska elég érdekesen mutat a vastag rétegen a kis láncos pántjával. Nézzétek csak meg!

[embed]https://www.instagram.com/p/BsLqYEmAQhM/[/embed]

Aki beszerez valami csoda darabot, küldje el Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr10016365806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása