Őszi szett igazi alapdarabokkal

Alig vártam már, hogy megint outfitet fotózzunk a blogra, mert szeretek írni az adott szettről és megmutatni nektek a kedvenc ruhadarabjaimat és kiegészítőimet is. Következzen hát egy igazi basic összeállítás!

 

A Converse szerintem egy olyan cipő, ami még annak is van, aki már a falra mászik tőle, hogy mindenki ezt hordja. De ha egyszer mindenhez passzol?! A fehérem sajnos megadta magát, abból vadásznom kell egy újat, addig is marad ez a fekete (bár ez sem eredeti, nem ér 17 ezret egy dorkó), ami nagyon tetszett most ezzel a Sojo kardigánnal.

A magasderekú nadrágok évek óta nagy kedvenceim és bár már ez is kiadja, amit nem kellene, továbbra is előnyösebb fazon számomra egy derekú verziónál. Nyáron lőttem az egyik H&M üzletben, baromi kényelmes, landol még belőle nálam a fekete verzió is, így jövő tavaszig elegendő lesz ez a farmer mennyiség, mivel szeretek hidegebb időkben is szoknyában járni. Mi lehetne az igazi alapdarab felsőként, ha nem egy fehér póló? Lezser, semmi minta nincs rajta, imádom betűrve, hosszú nyaklánccal hordani, szerencsére van is jó pár a Zenzero kínálatából, mint ez a gyönyörű, 4!!! éves rózsakvarc medálom.

A szett legfőbb eleme ez a szürke, kötött, zsebes kardigán a Sojo kínálatából, kínai létére meglehetősen szuper a minősége, a kötés mintája és maga az egész kardi, hatalmas pozitív csalódás volt. Örülnék, ha kicsit nagyobb, bővebb lenne, de így sem lehet majd rólam leszakítani a hűvös őszi és téli napokon, remélem jó pár évig bírja majd.

Ezt a szemüvegem mostanában sokkal többet használom, mint a rendes, optikából valót, ez ugyanis a Firmoo oldaláról van, több mint 1 éves és még mindig szuper, a színe miatt szerintem remek kiegészítő is, imádom bordó rúzsokkal viselni és legfőképp felkontyolt hajjal érzem igazán magaménak.

Szerintem ez egy tipikus basic outfit, semmi cicoma, semmi plusz, semmi feltűnőség, mégis nagyon egyben van a maga egyszerűségével(szerintem). Kiegészítőkkel sem dobtam fel, nem tudom, mikor volt rajtam utoljára ékszer az állandó darabjaimon kívül, azok viszont minden nap velem tartanak. Legfrisebb köztük a Pandora karkötőm, amit nagyon régóta szeretnék már, idén pedig meg is szereztem végre magamnak és szuper döntés volt.

Ez a szett így, ahogy van, sokszor előkerül majd az őszi-téli napok során, imádom!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr316365820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása