Mi kell a nőnek?

Bár nálam már legalább 1 hónapja karácsonyi hangulat uralkodik, a blogra nem akartam még behozni, ne gondoljátok, hogy nincs ki mind a négy kerekem... De! November van, tagadhatatlanul is közeledik a karácsony, még akkor is, ha egy világjárvány lebeg a fejünk felett minden egyes nap.

 

Elkezdtem már ajándékokról fantáziálni, szeretteimnek és persze magamnak is, az egyik korai ajándékom éppen ma érkezett meg (igen, nagyon korai). A legtöbb női szerettem mindig kap valamilyen kozmetikumot, szépségápolási terméket is, valószínűleg idén sem lesz ez másképp. Ezeket mindig a Notino oldalán szerzem be, szuper, tematikus termékek szoktak lenni, karácsonyi szettek vagy éppen limitált csomagolások, amelyeknek bárki örülne a fa alatt. Idén is megjelentek már ezek a termékek az oldalon, így elsők között szemezgettem közöttük, mentettem el kedvenceket magamnak és másoknak is. Gondoltam nektek is megmutatom őket, hogy időben el tudjatok kezdeni ötletelni az ajándékokon.

 

Az Yves Saint Laurent tudom, hogy többször is megjelenik az ehhez hasonló listákon és sajna még mindig nem tudom a magaménak. Most viszont szuper szettben, ikonikus piros rúzzsal együtt kapható, ezért ha törik, ha szakad, ezzel végre tényleg meg fogom magam lepni. Ajándékba is szuper lehet, ha tudjuk, milyen illatokat kedvel a másik, gyönyörű ez a szett!

A Baylis&Harding Cranberry Martini szetten először a csomagolása miatt akadt meg a szemem, aztán a mesés illatot ígérő termékek miatt került fel végleg a listámra. Bár fürdőtermékekkel sokszor mellé lehet lőni, az ilyen elegáns csomagokkal biztosan sikerünk lesz!

Megsúgom, a márka mindegyik ajándékszettje mesébe illően gyönyörű!

[gallery size="large" ids="10698,10699,10700"]

Smink imádó családtagjainknak szuper ötlet, ha minőségi ecsetkészlettel ajándékozzuk meg, hiszen hasznos ajándék, valamint nagyon sokat számít a smink végeredményénél, hogy mivel dolgoztunk. A Sigma ecsetek nagy népszerűségnek örvendenek, ráadásul igazán csajos a szettek csomagolása is.

Ha tudjátok, hogy a megajándékozandó hölgy szeret az arcápolással foglalkozni és igazi énidőnek éli meg, akkor ti lesztek a kedvencei, ha egy adag arcmaszkkal lepitek meg az ünnepek alatt. A KORIKA márka maszkjai világszerte kelendőek, nekem is beváltak, így ezeket szívből tudom ajánlani.

A legtöbb nő szereti illatokkal feldobni a lakást, amire manapság a párologtatók a legnépszerűbbek, hiszen ezer meg egy féle illatban kaphatóak hozzá viaszok. Nekem és sok más bloggernek is nagy kedvence a Yankee Candle márka ebben az esetben, mert rövid idő alatt isteni illat lengi be a lakást.

[gallery columns="2" size="medium" ids="10703,10704"]

Nagyon sok terméket, szettet, limitált csomagot tudnék még itt felsorolni nektek, de legyen elég egy kis ízelítő, a további ajándékok összegyűjtéséért pedig irány a webáruház, hogy időben be tudd szerezni az ajándékokat, ne az ünnepi hajrában kelljen kapkodnod.

 

[x]

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr5316365912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása