Sminktermékek az év színeiben

A Pantone minden évben megállapítja az év színét, amiből idén rögtön kettőt is kaptunk, a sárgát és a szürkét. Szándékosan nem írok árnyalatot, ez a kettő és pont, mindenkinek olyan színhőmérsékletben, ahogyan neki tetszik.

 

Be kell valljuk, egészen érdekes színeket kaptunk idén, amelyekből ideje betáraznia azoknak, akik szeretnék követni az idei trendet. Öltözködésben még talán könnyebb is, de a sminkelésbe azért egy fokkal nehezebb beépíteni. Viszont nem lehetetlen! Színes tusvonal vagy belső szemzug, egy-egy izgalmas szájkontúr, na és persze a színes körömlakkok! A szürke könnyebben elképzelhető, ha kedveljük a füstös szemsminket, de a sárga is gyönyörűen tud mutatni.

sk.jpgkép: Pinterest - Kaitertott

 

Szeretnék is nektek néhány terméket ajánlani, amelyekben megtalálhatóak ezek a színek, legyen szó palettáról, rúzsról vagy éppen körömlakkról. Bátran kísérletezzetek, nem mindig a természetes, visszafogott színek a tuti befutók!

A NYX Professional Makeup SFX Creme Colour palettában rögtön mindkét szín megtalálható, valamint arcra és testre is használható, így igazán kiélheted a kreativitásodat, miközben az év színeit használod.

nyx.jpg

 

Nekem a kedvenceim a színes szemhéjtusok, sárgám például van is itthon, szintén a NYX kínálatából, csodásan mutat egy egyszerű, fekete tusvonal fölött, megéri kipróbálni! Egy-egy színes tusvonal szerintem még a hétköznapokra is beilleszthető, hiszen éppen csak annyira feltűnő, hogy egy minimális pluszt adjon a megjelenésedhez, de ne nézzenek rád rosszallóan.

nyx-professional-makeup-epic-wear-liquid-liner-szemceruza.jpg

Ha viszont nem tartasz attól, hogy sokan megbámulnak majd az utcán, akkor a legextrémebb sminktermék ezekben a színekben egyértelműen a rúzs! Szerintem nagyon vagány egy szürke vagy éppen fekete szín az ajkakon, ehhez viszont tökéletesen fedő termékre és vakítóan fehér fogakra van szükség, másképp nem mutat jól. Ha elég bevállalós vagy, imádni fogod!

nyx-professional-makeup-matte-lipstick-matt-ajakruzs_3.jpg

A Makeup Obsession Black Is The New Black palettájában gyönyörű szürke árnyalatok kaptak helyet, amelyeket ha kombinálsz, isteni füstös hatást érhetsz el. Ehhez nagyon fontos, hogy ne sajnáld az időt a satírozásra, mert az a technika alapja.

makeup-obsession-black-is-the-new-black-szemhejfestek-paletta.jpg

Azoknak, akik az arcukon nem szívesen látnának viszont extrém színeket, ott vannak a körömlakkok, amelyekkel egyszerűbb kísérletezni. A szürke egyébként is remek választás, a tavasz közeledtével pedig a sárga is egyre indokoltabbá válik majd, ezért érdemes beszerezni 1-2 lakkot ezekben a színekben.

 

Ti bevállalnátok ezeket a színeket?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr8316386660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása