Ha tavasz, akkor pirosítók!

Míg ősszel és télen bronzosítóval igyekszünk fenntartani a látszatot, hogy maradt még valami a napbarnított orcánkból, addig tavasszal friss és üde sminkre váltunk, a rúzsok helyébe a könnyed szájfények lépnek, a bronzereket pedig leváltják a pirosítók.

pexels-tatiane-herder-5049919.jpg

A saját tapasztalatom legalábbis ez és úgy vettem észre, elég sok nőnél hasonló a helyzet a tavaszi időjárás megjelentével. Könnyedebb öltözet, több szín az outfitben és rózsásabb szín az arcokon. Talán nem is tudatosan nyúlunk a pirosító után, hanem teljesen természetes, hogy a melegebb idő beköszöntével minél üdébb külsőre vágyunk. A pirosítók tárháza szerencsére ma már végtelen, lehet teljesen természetes árnyalatú, vörösesebb vagy éppen rózsaszínhez közeli, amilyenhez éppen kedvünk van és passzol is a bőrszínünkhöz, na meg persze a sminkünkhöz.

Szerintem kezdésnek a legjobb választás egy paletta, amelyben több árnyalat is megtalálható, így kikísérletezhetjük, mi lesz a nekünk való szín. Matt és fényes verziók is kaphatóak, mindkét finish-t érdemes kipróbálni. A Makeup Revolution Ultra Blush paletták szuperek, a Hot Spice-ba pedig fényes és matt szín is található, így igazi jolly joker!

rev.jpg

 Ha már megvannak a befutó árnyalatok vagy mondjuk egy bizonyos árnyalat, akkor mono pirosítók is kaphatóak (természetesen) és elegendő csak az adott (1-2) színt megvenni, nem kell egy palettát tárolni az amúgy is zsúfolt sminkes fiókban.

Ha pedig már igazán értesz a pirosításhoz, jöhet egy nagyobb falat, a krémes pirosító! Kis időbe telik, amíg megszokja az ember lánya, hogyan vigye fel, de ha sikerül elsajátítani a technikát, gyönyörű, természetes végeredményt kapunk, amiről senki nem mondaná meg, hogy smink. Amellyel igazán könnyű bánni, az a Max Factor Miracle Sheer Gel krémes verziója, mert gyorsan lehet vele dolgozni, viszont tökéletesen belesimul a bőrbe/alapozóba.

max-factor-miracle-sheer-gel-arcpirosito-stift.jpg

A por állagú termékekhez a tuti befutó ecset a Real Techniques pirosító ecsete, ami nélkül nem tudom, hogy élhettem korábban, miatta szerettem meg a pirosító használatát.

rt.jpg

Érdemes erősen mosolyogni, amikor felvisszük a színt, hogy tényleg az almácskáinkat emeljük ki és nehogy bohócot csináljunk magunkból vagy úgy nézzünk ki, mint egy túlsminkelt játékbaba. A pirosítót szépen lehet rétegezni, így amíg belejöttök, addig csak óvatosan!

 

Pirosításra fel, hölgyek!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9616443982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása