5 tipp a tökéletes téli estéhez

Ahogy beköszönt a hideg, a legtöbb ember szívesebben tölti az idejét az otthon melegében, amikor csak teheti. Ez már önmagában is remek érzés, de van néhány dolog, amivel igazán hangulatossá tehető egy-egy ilyen alkalom.

candle-g34243f8ad_1280.jpg

Biztos vagyok benne, hogy az évek alatt kitapasztalta már mindenki, neki mire van szüksége a hűvös, téli estéken, de ha igazi jolly jokerekre is szükség van még, akkor maradj és olvasd el, mit ajánlok az igazi kuckózós estékre. Akár egyedül, akár a párunkkal, ezek a tippek mindenkinek beválnak majd!

Nem meglepő, ha az első tippem az, hogy végy egy nagy, habos, illatos, forró fürdőt! A habokról gondoskodj kedvenc habfürdőddel, az illathoz pedig ajánlom a Chocolate és minden más fürdőbombák bevetését, amely pillanatok alatt édes csokoládé illattal tölti meg a fürdőt és azonnal ellazít. Nagyon szeretem a különböző fürdőtermékeket vegyíteni, sokkal intenzívebb, lazítóbb, illatosabb és hangulatosabb lesz, legfőképp akkor, ha 1-2 illatgyertyát is meggyújtasz, hogy maximalizáld az élményt.

choc.jpg

A második tippemet már el is lőttem, minél több illatgyertya, annál jobb! Én ha nagyon biztosra megyek, minden helyiségben meggyújtok egyet, így bárhová is lépek be, lélekmelengető illat fogad majd. Az évek során számomra a Yankee Candle gyertyák és viaszok váltak a kedvenceimmé, amelyeknek bár kicsit magasabb az áruk, cserébe szuper minőséget kapunk. Szerintem nincs hangulatosabb, mint az illatozó, táncoló lánggal égő gyertya, ebben az időszakban természetes vanília, almás fahéjas és édes sütemény illatokban.

yc.jpg

Hármas számú tipp: készítsd el a kedvenc italodat! Lehet az egy forró tea, egy fűszeres forrócsoki vagy egy pohár bor is, a lényeg, hogy ne sajnáld az adagot! Nekem mindig hozzáad a kikapcsolódáshoz az, hogy a kedvenc innivalómat kortyolhatom otthon, csendben.

marshmallows-g608f03db7_1280.jpg

A négyes számú tuti tippem, hogy vackold be magad a legpuhább pokrócok mélyére egy olyan könyvvel, amibe teljesen bele tudsz merülni. Nekem ilyenkor a kedvenc olvasnivalóm Carole Matthews - Szeress karácsonykor című könyve, amely egy igazán szerethető adventi történet, olyan szereplőkkel és cselekménnyel, hogy azonnal úgy érzed, te is benne vagy. Éppen ezért ajánlok könyvet és nem filmet, igazán belehelyezni magad egy történetbe csak akkor lehet, ha azt olvasod!

cm.jpg

Az utolsó tipp, amely lehet az első számú is: némítsd le a telefonod! Kapcsold ki az értesítéseket, hogy ne zavarjon a pittyegés és rezgés, mert bevetheted az első négyet teljes bedobással, mit sem fognak érni, ha közben online maradsz. Ha fontos, úgyis felhív az illető, tehát semmiről nem fogsz lemaradni, ha 2-3 órára leteszed a social media függőséged és csak magadra figyelsz!

Remélem, mire ideértél, kedvet is kaptál hozzá, hogy tarts egy pihentető, hangulatos estét!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2616757480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása