Ajándékok édesanyák, nagymamák számára

Ígértem nektek, hogy jövök még egy utolsó, last minute ajándéktippes bejegyzéssel, amelyben ezúttal abban segítek, milyen ajándék lehet jó választás édesanyáknak vagy nagymamáknak.

pexels-nicole-michalou-5774920.jpg

A legjobb mindebben, hogy online beszerezhető és ha ma vagy holnap reggel 8-ig leadjátok a rendelést, akkor még biztos, hogy odaér a fa alá! Nyugi, nem kell eltitkolni, ha valakinek még nincs ajándéka, nem vagy ezzel egyedül, főleg azért, mert még simán beszerezhetőek!

Bármelyik Foreo készülék szuper választás lehet, hiszen a megfelelő arctisztítás igazán fontos az idősebb korosztály számára is. Ha teljes szettet szeretnél ajándékozni, válassz mellé egy szuper, az ajándékozott arcbőrének és/vagy problémájának megfelelő arctisztítót is!

foreo.jpg

Ha szeretted hajhullással küzd és el is fogadja azt, ezáltal szeretne mindent megtenni ellene, akkor nagyon hálás lesz a Head and Hair Heal szettért, amelyben egy hajhullás elleni hajmaszk van és egy illatgyertya is, a teljes kikapcsolódásért. Viszont, ha például a nagymamád nem szívesen veszi tudomásul, hogy hajkoronája már nem a régi, akkor ne ezt az ajándékot válaszd!

maria-nila-head-and-hair-heal-ajandekszett-a-ritkulo-hajra_1.jpg

Bárki, bármit mond, a parfüm mindig jó ajándék, főleg akkor, ha édesanyád és nagymamád is odavan az illatokért és előszeretettel használja is őket. Választhatod a jól bevált, kedvenc illatát, megveheted neki azt, amiről ő jut eszedbe és választhatsz ahhoz hasonlót is, ami éppen van neki. A parfüm azért is jó ajándék, mert amikor használja, mindig eszébe jut majd az, akitől kapta.

marc-jacobs-daisy-love-ajandekszett-holgyeknek.jpg

Mindig azt láttam édesanyámtól, hogy szeret mindenféle testápolót használni, ezért az utolsó tippem nektek is az, hogy válasszatok ilyen terméket! Lehet az egy fürdőbomba, amellyel relaxálhat és közben a benne található olajak hidratálják a bőrét, de lehet ez egy gazdagon tápláló testvaj is. Ha édesanyád vagy nagymamád sokat dolgozik, mindig robotol, akkor pedig pláne megérdemel egy kis kényeztetést!

fb.jpg

Remélem tudtam segíteni, ha szükségetek volt még S.O.S. ajándékötletre, de ne felejtsétek el megrendelni őket legkésőbb holnap reggel 8 óráig, így még odaér karácsonyra!

Bármit is választotok szeretteiteknek, az a lényeg, hogy szívből adjátok és biztosan örülni fognak neki! A Notinon pedig 90 napig vissza tudjátok küldeni, ha mégsem sikerül eltalálni és akkor együtt választhattok helyette újat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr1916788424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása