Mit vigyél babalátogatáskor ajándékba? Mutatom!

Mindig izgalmas, ha a családban, baráti társaságban gyermek születik és az ember általában alig várja, hogy meglátogassa. Ilyenkor általában illik vinni egy kis apróságot a babának és természetesen a szülőknek is!

bed-gefba75448_1280.jpg

Bizony, a szülőknek is mindig vigyünk ilyenkor valamit, az első, nehezebb hetekben nekik is jól esik egy kis törődés és odafigyelés. Szerencsére a Notinon már mindenkinek találunk valamit, hiszen néhány hete megjelentek a baba termékek is, így egy helyen tudunk válogatni az egész család számára. Az, hogy a babának mit visztek, lehet meglepetés is, de jó lehet, ha egyeztettek a szülőkkel, hogy ne állítsatok oda a 6. ugyanolyan cumisüveggel és a 3. szett ugyanolyan ruhával.

Egyedi ajándék lehet viszont a Baby Dab Keepsake Box, ami tökéletes választás, ha a szülők megörökítenék a baba lábnyomát vagy kéznyomát, hiszen ez egy bababarát szett, amivel maradandó emléket alkothatnak. Sőt, alkothattok, még szuperebb, ha segítesz nekik benne!

baby-dab-keepsake-box-kezlenyomat-keszito-dobozban.jpg

Vihettek viszont olyan dolgokat is, amelyeket nem most, hanem a későbbi hónapok során tudnak majd használni, így kisebb az esélye annak, hogy kaptak már olyat. Ilyenek lehetnek például a különböző csőrös és egyéb itató poharak, amelyek nagyon cuki mintával kaphatóak és minőségi anyagokból készülnek.

 

 Különböző ajándékszettek is kaphatóak a webáruházban, amelyek közül jó választás lehet a rágóka, hiszen majd ha beindul a fogzás, abból jó, ha minden zsebben és táskában lesz majd egy, így nem baj, ha abból esetleg más is visz. Ebből mindig törekedjetek a minőségre, hiszen a baba a szájába veszi majd, semmiképp se legyen rajta kis dísz vagy bármi, amit lenyelhet!

canpol-babies-pastels-csorgo-ragokaval_2.jpg

 Anyukának ilyenkor a szépségápolás, relaxálás számít luxusnak, így biztosan örül, ha megbeszéljük az apukával és beíratjuk mondjuk egy pihentető arcmasszázsra! Ha erre nincs lehetőség, akkor állítsunk neki össze egy otthoni kis csomagot és ha kell, ajánljuk fel, hogy átvesszük a kicsit, míg magára szán 10 percet és feltesz egy arcmaszkot és bekeni a pocakján a bőrét. Ehhez a legjobb a Bio Oil bőrápoló olaj, amiről már én is sokszor írtam nektek, mindenki ódákat zeng róla a pocak bőrápolás terén is, így ha egy ilyet visztek az anyuka megfáradt bőrének, nagyon hálás lesz érte!

bio-oil-apolo-olaj-apolo-olaj-testre-es-arcra_2.jpg

 Ha még visztek mellé pár darab néhány percig fent hagyandó arcpakolást is, az anyuka extrán hálás lesz, hiszen ez tényleg csak pár perc, viszont magának nem biztos, hogy megveszi, mert most minden figyelmét a gyermek köti le. Jöhetnek a nyugtató és hidratáló fátyolmaszkok, hiszen azt csak feldobja és csinálhatja is a dolgát.

korika-superfruits-everyday-set-of-7-face-sheet-masks-arcmaszk-szett.jpg

Az apukára is ráfér ilyenkor egy kis pihenés, hiszen valószínűleg ő is éppen annyit alszik, mint az anya, így neki is nyugodtan mehet az arcmaszk, biztosan be fogja vetni, még ha nem is vallja be! Ezen kívül valószínűleg 1-2 üveg különleges sörrel tudod a legjobban levenni a lábáról, vadássz neki néhányat!

Amikor viszont végképp nincs semmi ötlet vagy a szülőkre bíznád, hogy mire van szüksége a babának és persze nekik, akkor mindig jó választás az ajándékutalvány! Ne félj attól, hogy személytelen, sokszor ez a leghasznosabb, hiszen tényleg ők tudják a legjobban, mit szeretnének, így igenis jó lehet!

Remélem tudtam segíteni és már nem érzed magad olyan elveszettnek, hogy mit vigyél magaddal az első találkozásra a picivel!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr5217979692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása