A legjobb ajándékszettek a fa alá

Minden évben írok egy ilyen cikket és minden évben beleírom, hogy nem ciki és fantáziátlan ilyet ajándékozni. Parfümszettek, luxus ajándékszettek például mindennek számíthatnak, csak ötlettelennek nem.

snowflake-g522a014c1_1920.jpg

Én személy szerint imádom például a különböző tusfürdőket is, így ha valaki egy ilyen válogatással ajándékozna meg, nem tartanám bénának és biztosan vannak még ezzel páran így. Éppen ezért lehet szetteket ajándékozni, mi idén is fogunk, csak tudni kell, hogy ki minek fog tényleg örülni és túl kell látni a hagyományos tusfürdő+deo szetteken, mert nem csak ilyeneket kapni.

Testre való szettek

Ha tudod az illetőről, hogy szeret hosszú, kényeztető fürdőket venni, akkor remek ötletek közül válogathatsz! Fürdőbombák, fürdőolajak, testradírok, fürdőszivacsok és ezek mindenfajta kombinációja szuper meglepetés lesz. A Kneipp Happy Bathing ajándékszett például kisebb kiszerelésű fürdőolajakat tartalmaz, így többet ki is próbálhat és néhány alkalomra biztosítva is lesz részére az olaj adta hidratáltság.

kneipp.jpg

Gyönyörű kézápoló szetteket találni a Notino oldalán, egészen luxus kategóriájúakat is, ráadásul a hideg időben szükség is van az extra kézápolásra, így nem csak mutatós, de hasznos is lesz az ajándék! Az olyan csomagok, amelyekben pedig fürdéshez, test-és kézápoláshoz is megtalálunk mindent, tuti sikeresek!

baylis-harding-jojoba-vanilla-almond-oil-ajandekszett-testre-mandulaolajjal.jpg

Luxus illatok

Illatot ajándékozni bár lutri, ha nem ismerjük az ízlését, ha viszont igen, akkor nagy lehet az öröm! Magamból kiindulva elmondható, hogy a hölgyeknek vannak vágyai a nagyobb árkategóriákban is, de maguknak nem veszik meg. Ilyenkor jössz képbe te, hogy meglepd! Lehet az Gucci, Yves Saint Laurent vagy épp az ikonikus La Vie Est Belle is, a lényeg, hogy megkaphatja végre, amire vágyik!

gucci.jpg

Vicces ajándékok

A család férfi tagjai általában nehezebb diók, nem is igazán vágynak semmire, nem ismerjük annyira a kedvelt termékeiket, mint a nőknek, így néha meg vagyunk lőve. Ilyenkor jön képbe a Bohemia Gifts & Cosmetics márka, ahol nagyon jópofa, vicces szetteket találunk. Én többször választottam már innen és mindig értékelték, hogy a szappan sör alakú vagy a tusfürdő olajos kannára hasonlító flakonban van. Megéri szétnézni!

rum.jpg

Kozmetikumok

Ezek főként a család fiatalabb hölgy tagjainak lehetnek jó választás, akik most kezdenek megismerkedni a sminkelés világával, keresik még a kedvenceket és szívesen próbálnak ki új termékeket. Választhatunk sminktermékeket vagy ecseteket is, a lényeg, hogy így nem csak megvan az ajándék, de közben segítjük őt a sminkelés világába vezető rögös úton. Jó választás persze az idősebb nők számára is, hiszen nekik már megvannak a kedvenceik és bizony mindig jól jön az utánpótlás!

guess.jpg

 Szintén kihasználható az arcápolással való ismerkedés is, szuper ilyen csomagokat kapni! Valamennyire biztosan ismered a bőrtípusát is, de ha nem, kérdezd meg bátran, így biztosan a megfelelő vonalon indulsz majd el.

Egy kis odafigyeléssel nem fogsz hibázni!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr918001072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása