Ajánló - Zenzero ékszerek

fő

Újabb interjút hozok Nektek, a legutóbbit IDE kattintva olvashatjátok el. A zenzero ékszereket már a b'day wishlist bejegyzésemben is láthattátok. Én Panninál láttam meg őket néhány hónappal ezelőtt, azóta is vágyok utánuk. Vágytam. Felkerestem Ágit, a zenzero megálmodóját, hogy volna-e kedve válaszolni néhány kérdésemre, hogy Ti is megismerkedhessetek a márkával és a alkotójával. Ági volt olyan kedves és küldött néhány ékszert, hogy saját képek gazdagítsák a bejegyzést, amit ezúton is köszönök neki, egyszerűen imádom őket!

P3229117

P3229112

Nagyon sokáig nem tetszettek az ásványos ékszerek, egyszerűen túl ódivatúnak tartottam őket. Néhány hónapja ez valamiért megváltozott, azóta időről-időre ellátogattam az oldalra, szemlélni és csodálni a kínálatot. Az oldal kialakítása is nagyon kellemes, könnyen átlátható, a blog fül alatt pedig minden érdekességet megtudhattok a kristályokról, nagyon érdekes olvasmányok.

P3229113

Egyszerű, letisztult ékszerek ezek, de a kövek természetessége miatt annyira nyers, kiforratlan ékszereknek tűnnek, kívánják, hogy rá nézzen az ember lánya. Ezért is akartam megkaparintani magamnak néhány darabot közülük.

Ági készségesen válaszolt a feltett kérdéseimre, nézzétek:

Már az oldalon található bemutatkozódból is látni, hogy szeretsz odafigyelni arra, hogy minden passzoljon és kifogástalan legyen a külsőd. Erre mikor kezdtél el odafigyelni? Mennyire volt tudatos?

Ezt az enyhe kényszerességet azt hiszem anyukámnak köszönhetem. Neki is az volt a mániája, hogy a cipő meg a táska színe passzoljon. Ettől gyerekkorom óta nem tudok elszakadni. Másrészt viszont nem omolok össze, ha nem sikerül. Eleve úgy vásárolok, hogy már előre tudni fogom, hogy az adott ruhadarab hogyan fog belepasszolni a ruhatáramba. Ha veszek egy kék cipőt, akkor addig nem nyugszom, amíg nem lesz hasonló színű táskám meg sálam.

IMAG0553

Egyébként reggelente nem mindig van energiám ehhez a játékhoz, ilyenkor jönnek az ezerszer, unalomig viselt ruhadarabok: tornacipő, farmer, pulcsi. Ez pont megfelel, hogy suliba meg oviba vigyem a gyerekeket. De ha lehetőségem van kimozdulni, akkor igyekszem játszani. Ugyanígy az ékszerekkel is. Nem feltétlenül választok egy szettet, hanem különböző színű és formájú köveket teszek egymás mellé, hiszen ez is egy önkifejezés valahol.

Mi alapján döntöttél éppen az ásványok mellett? Mi volt az a találkozás, amiért őket választottad ékszerként, majd később alapanyagul?

Mindig is rengeteg ékszerem volt. Persze főleg bizsuk, de már 10 éve szinte csak magyar kézművesektől vásároltam. Egy nap ránéztem a fésülködő asztalomra és ledöbbentem, milyen sok csecsebecsém van. Elhatároztam hát, hogy ha ennyire imádom őket, ideje komolyabban elkezdeni ezzel foglalkozni.

Mennyire van kereslet manapság ezekre az ékszerekre? Mennyire éli divatját?

Az ásványokat nagyon sokan és nagyon szeretik. Bizonyos tekintetben fénykorát éli ez az alapanyag, hiszen természetes anyagról van szó.

Mikor jött az ötlet, hogy te is ásványból készült ékszerekkel foglalkozz? Hogyan sikerült megvalósítani?

Valójában kezdetben nem döntöttem el, hogy ásványos ékszerekkel fogok foglalkozni. Viszont a kristályok úgy döntöttek, hogy ők nálam akarnak kikötni. A kezdeti választékban még kisebbségben voltak, aztán szépen lassan átvették az uralmat a zenzero.hu felett. Most már alig-alig van egy-két üvegből vagy kerámiából készült ékszerem. A műanyagot pedig igyekszem teljesen kikerülni.

Melyik volt a legelső darab, ami bekerült a zenzero kínálatába? Miért éppen ő?

Az első darab, amit még jóval a webshop indítása előtt rendeltem, egy szabálytalan alakú, csillogó achát medál volt. Rózsaszínben.

csiszolatlan-csillogo-achat-rozsaszin3

Ezt akkor egész nyáron hordtam és imádtam. Viszont pont ez az a medál, amit nagyon nehéz megfelelően fotózni, így sokáig nem is tudtam a netre feltölteni. Viszont a vásárokon mindig nagyon vonzó minden csillogást kedvelő nő számára.

Melyik a kedvenc ásványod és miért? Mennyire tudatos a napi választásnál, hogy melyik ásvány mit képvisel?

A kristályokhoz rengeteg legenda kötődik, nagyon sokan tulajdonítanak neki mindenféle erőket és hatásokat. Engem főleg a szépségükkel vonzanak, és hagyom magam. Nem mondanám, hogy fizikailag hatnának rám, de lelkileg mindenképpen: színükkel, formáikkal, mintázatukkal. És mindig elképeszt a tudat, hogy egy-egy ásvány kialakulásához micsoda hihetetlen mértékű fizikai energiáknak kellett összejátszania, milyen felfoghatatlanul sok időnek kellett eltelnie.

Nálam a választást leginkább a szín befolyásolja, ha ezt tudatosan akarom meghatározni. Nagyon sokat hordok áttetsző hegyikristályt, mert az mindenhez illik, illetve mindent ami kékes-zöldes színű: akvamarint, amazonitot és kianitot.

Zárásképpen mit üzennél azoknak, akik még most ismerkednek az ásványok és kristályok világával?:)

Hagyják magukat inspirálni. Biztos, hogy van valamilyen oka annak, hogy milyen ékszert, milyen követ választunk magunknak. Ne hallgassanak a különböző táblázatokra, listákra és okosságokra. Azt válasszák, ami valamiért megszólítja őket és viseljék sokat! Az ásványokat azért hozták a felszínre a bányászok, azért készült belőlük ékszer, hogy megmutathassák szépségüket!

Ági olyan, mint a zenzero ékszerek: tiszta, önzetlen, nyitott. Nagyon szimpatikussá vált, aki teheti kövesse és csapjon le rá, ha megjelenik valahol, biztosan magával ragadó a vele való találkozás.

P3229119

P3229105

P3229102

A kínálatban újdonságként jelentek meg a két csúcs ásványos gyűrűk, azonnal beleszerettem a látványba, amint tudok dönteni a színek között, biztosan rendelni is fogok belőle.

A termékek skálája bőséges, mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akár a kő hatásai, akár a szépsége miatt. Kapható vagyok a "mágikus" dolgokra, így pozitívan állok ahhoz, hogy melyik kő mit jelenthet, a hegyikristályom is egész héten a nyakamban lógott, nincs is okom panaszra.:)

P3229114

P3229108

Remélem mindenki kedvet kapott ezekhez a gyönyörű ékszerekhez! Aki beleszeret a zenzeroba és rendel az oldalról, mindenképpen ossza meg velem is az örömét.:) Ha szeretnétek, hogy nyerni is lehessen valamilyen kis csodát, akkor jelezzétek azt kommentben és kitalálok valamilyen nyereményjátékot is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr3916365140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása