Bakancslistám 2016-ra

Tavaly volt egy hasonló bejegyzésem, és azt kell mondjam, minden pontja megvalósult. A blog sokat fejlődött, az önbizalmam is erőteljesebb, mint volt, a szobaátalakítás is megvalósult és sokkal inkább odafigyelek a külsőmre is. Ez év közben nem is tudatosult bennem, de örülök, hogy minden pontot teljesítettem! 2016-ra kicsit nagyobb és konkrétabb terveim vannak, de valamiképp motiválni kell magam, így egy kicsit mertem nagyobbat álmodni.

Blog

Úgy érzem, a blog rengeteget fejlődött, velem együtt. Sokkal jobban magaménak érzem az írásokat és végre a fotók is minőségiek, hála az új gépemnek.

home-office-336373_1280

Jövőre is szeretnék nagy, ha nem még nagyobb hangsúlyt fektetni a blogra. Szeretnék együttműködéseket, visszahozni az interjúkat (az első már folyamatban van) és szeretnék videózni is. Még nem volt bátorságom elkészíteni az elsőt, de egyre inkább befészkeli magát a gondolat, így remélem hamarosan a youtube-on is találkozunk majd. Szeretnék jövőre eljutni néhány blogger-eseményre is, nagy lépésnek érezném.

 

Egészség

Tavaly év elejétől egészen augusztusig szuperül ment az egészséges étkezés és a testmozgás, de a nyaralás alatt abbamaradt és nem is volt erőm újult erővel folytatni. Most azonban minden erőmmel azon szeretnék lenni, hogy megszabaduljak 8 kilótól (8-tól sikerült tavaly is, 3 visszajött) - már el is kezdtem, túl vagyok két futáson és mire a bejegyzés kikerül, valószínűleg még több km lesz már a lábamban. Betáraztam a kedvenc zöldségeimből is, a lisztet és cukrot pedig szeretném száműzni. Nem szeretem a testem, de a nyafogással nem sokra megyek, ezért 2016-ban akkor is elérem az álomalakomat, ha 5 futócipőt kell is elkoptatnom. Ide kapcsolódik, hogy szeretném elérni a 10km-es távot.

fitspo

 

Élmény

2015-ben végre sokat kirándultunk, kimozdultunk a városból. Idén szeretném, ha még több helyre jutnánk el. Bécsbe nagyon szeretnék, a horvát tengerpartra pedig még inkább, így gondosan kell tervezni és spórolni, de megéri majd, ha sikerül. Szeretnék Budapesten is eltölteni legalább egy napot, turistáskodni, élvezni azt, amit a város nyújt. Szeretnék eljutni a Medveotthonba Veresegyházára és megetetni az édes mackókat!

hungary-992509_1280

 

Tudás

Az angolomat mindenképp fel szeretném frissíteni és letenni végre a nyelvvizsgát, amihez semmi nem kell, csupán az, hogy leüljek végre és beleássam magam. Szeretem a nyelvet és érdekel is, ezért idén mindenképp szeretnék végre nagyobb hangsúlyt fektetni rá. Szeretném bővíteni az informatikai tudásomat is, megtanulni az ügyesebb képszerkesztők használatát és kezelni a videóvágó programokat is.

 

lakatoslevente.jpg libri.hu


 

Már többször írtam, hogy szeretnék az olvasásra is több időt fordítani, így havi egy könyvet meg fogok vásárolni és el is fogom olvasni azt. Kikapcsol, művel és legalább addig más bőrébe bújhatok, amíg a sorok között haladok.

 

Bevásárlólista

Ennek az élén mindenképp egy új laptop áll, amire már szorgosan gyűjtök. A jelenlegivel sincs gondom, de a komolyabb kép- és videószerkesztő programok lehet nem úgy futnának rajta, ahogy kellene, így a blog miatt mindenképp szükségem van egy újra.

Szeretnék végre hazai tervezőktől vásárolni, hogy magaménak tudhassak magyar kincseket és ne csak a fast fashion boltok polcairól leemelt darabokat. Az interjúk ebben is segítenek, megismerem a tervezőket, a hátteret. Egy NANA'S darabot mindenképp szeretnék, de egy Timrose és egy Zoe Phobic táska is kiemelkedő helyen van a listán.

 

candy.jpg maccosmetics.com


Régóta vágyom egy MAC rúzsra, egész pontosan a Candy Yum-Yum árnyalatra. Remélem idén a magaménak tudhatom majd, biztosan az lenne a kedvenc szájra valóm.

 

Nagy álmok

Idén szeretnék valami olyat véghez vinni, ami maradandó, ami értékes, ami engem is azzá tesz. Egy könyv kezdett megfogalmazódni a fejemben az utóbbi időben, bár ehhez azt hiszem nagy elhatározás kell. Szeretnék sikert elérni az írással, ami már tavaly is összejött, hiszen bekerültem a Fashionfave.com csapatába.

Szeretném, ha ráéreznék végre, mi az a munka, amit tényleg szívvel-lélekkel csinálnék és szeretném is kitanulni azt. Itt jön szóba a nagy álom kifejezés, ugyanis szívesen dolgoznék újságíróként, rendezvényfotósként vagy a reklámiparban - mindenképp a média terület érdekel, erre szeretnék végre nagyobb hangsúlyt fektetni.

Idén szeretném, ha Kinccsel végre lehetne egy közös kuckónk. Egy kis lakás, extrák nélkül, de a miénk lenne. Erre nem tudom mennyi esély van, mindenesetre a képzeletbeli listám legelső helyén áll.

 

Nos, ezek az én terveim a 2016-os évre. Nem túl nagyra törőek, nem világi gondolatok, de nekem fontosak és azon fogok dolgozni, hogy mind sikerüljön vagy legalábbis megindulhassak a felé vezető rögös úton. Remélem idén minden álmotok teljesül és ha mégsem, ne hagyjátok azt veszni hagyni, hiszen a lehetőség bármikor bekopogtathat hozzátok is.

Nektek mik a terveitek erre az évre?

 

Facebook

instagram

bloglovin'

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7116365238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pink Dust 2016.01.05. 12:35:31

Sok sikert kívánok a terveidhez! :)

Norcsoo 2016.01.06. 12:05:10

Köszönöm!! :)

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása