Így öltözz a táskádhoz!

Az interjúra felkért magyar designerek nincsenek elfelejtve, a Facebook oldalon is látjátok, hogy igyekszem beszámolni az újdonságaikról, akcióikról és többükkel is folyamatosan tartom a kapcsolatot.

 

ezsubegz

 

Ma az ezsubegz kerül ismételten főszerepbe, még pedig hasonló cikkel, mint EZ volt. Nagyon szeretek összeállításokat kreálni, Zsuzsival pedig élmény a kommunikáció, így kaptam pár képet néhány táskájáról, én pedig megálmodtam mindegyikhez egy-egy szettet, természetesen őszi/téli hangulatban.

 

Izgalmas feladat, hiszen akinek több táskája van, az a napi szettjéhez választ közülük és nem pedig fordítva. Kreatív aggyal gondolkodóként viszont lelkesen vágtam bele a feladatba. Szeretnék ezzel nektek inspirációt adni, hogy meglássátok, nem csak az egyszínű, letisztult táskákat lehet viselni!

Négy ezsubegz táskát mutatok be nektek és négy hozzáillő szettet, lássuk!

 

dsc_4642

innen

 

Ezzel a darabbal a színektől és mintáktól idegenkedők is barátkozzanak meg nyugodtan, maximum a kivitelezés lehet újdonság számukra, de mint tudjuk, virágkorukat élik a hátizsákok, így ne féljünk tőlük!

capture-20161101-191506

Én ehhez mindenképp egy vagány szettet párosítanék, így jöhet az örök kedvenc skater szoknya - természetesen egy vastagabb harisnyával - egy feltűnő csizmával. A kockás ingtől egy kicsit grunge hatást kap az egész, a műszőrme mellény pedig ellensúlyozza ezt, hiszen elegánsan hat. Hogy feltegyük az i-re a pontot és védjük fejünket a hidegtől, jöhet egy, a cipőhöz színben passzoló kalap! A bordó itt-ott való előfordulása miatt kap némi egységességet a szett, hiába a többféle stílus keveredése!

 

capture-20161102-180301innen

 

Ez már egy sokkal izgalmasabb és önmagában feltűnőbb darab, de ehhez sem kell szürke kisegérnek öltöznünk, hogy passzoljunk a táskánkhoz!

stylish

A sárga szín miatt kicsit rafináltabban kell működni. Olyan színeket válogattam össze a szettbe, amelyek abszolút "biztonsági" árnyalatok, semmi feltűnőség, jól mutatnak együtt, ami pedig pluszban összehozza őket az az, hogy passzolnak a sárgához! A fenti szettben egy csajosabb, ám de vagány szettet mutattam a hátizsákhoz, ezzel az összeállítással pedig azt szeretném nektek megmutatni, hogy egy kifinomultabb, ízléses darabokat felvonultató outfithez is szuperül passzol! Ez egy tipikus, sulis szett a hűvösebb napokra.

 

capture-20161102-180216

innen

 

Ez már másabb fazonú táska és előkerül a minta is, aminek örüljünk, hiszen ízlésesen tudunk játszani vele és hozzáöltözni!

city

Ehhez egy tipikus városi, önbizalommal teli csajoknak való szettet álmodtam meg. Mint mondtam, a mintától nem kell megijedni, játszunk vele! A pulóveren abszolút visszaköszön, a napszemüveg mintájában is, a sapkák cicafüle pedig visszafogottan mutatja, hogy igenis egységesen öltöztünk fel ma reggel, ügyelve a részletekre. A műbőr hatás itt kötelező, a magassarkú bakancs pedig tovább fokozza a "belevaló csaj vagyok" összhatást.

capture-20161102-180124

innen

 

 

Az utolsó táska fazonja hasonló az előzőéhez, színében is textúrájában viszont visszafogott és természetes hatású, így bátran öltözzünk hozzá színesen.

perfect

 

Mondjuk pirosba! A szürke szín remekül mutat ezzel az élénk árnyalattal, ezt jegyezze meg mindenki. Egy kötött, egyszerű szabású ruha remekül fog mutatni a táska szürke részének egyszerű, természetes textúrájával, a hűvös időben pedig hasznos is. A térd fölé érő csizmák nagyon divatosak idén, és mivel nagyon nőiesek, így remekül hangsúlyozhatjuk velük a táska szabásából adódó hétköznapiságot. Hogy mégse legyen túl nőies, inkább pimaszul csajos, válaszunk hozzá kalapot! Azért, hogy a szürke szín is visszaköszönjön, válasszunk szürke kabátot, amely a pirossal és a feketével is tökéletes párosítás. A kiegészítőink legyenek arany színűek!

 

Remélem nektek is annyira tetszett ez a bejegyzés, mint amennyire élveztem az elkészítését. Kísérletezzetek a ruhadarabjaitokkal és a hét egy-egy napján válasszatok először táskát és párosítsatok hozzáillő outfitet! Ez azért is jó, mert így a rég elfeledett kedvenceitek is újra előtérbe kerülhetnek.

Nektek melyik a kedvenc összeállításotok a négy közül?

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr2416365430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása