Amikor a bőrtáska és az ékszer találkozik

Ma egy olyan márkát hoztam el nektek, amelyet már nagyon régóta figyelek, csodálok, így ideje volt, hogy nektek is elhozzam és megismertessem veletek a minőségi bőrtáskák tervezőjét, Lénát, aki a Nelz táskák mögött áll.

Én magam még a Red Rouge webáruház kínálatát böngészve találtam rá a márkára és azonnal megfogott, hogy igazán minőségi és szépen elkészített bőr táskákat látok. Fiatalos, modern, elegáns táskákról van szó, nem a tipikusan idősebb korosztálynak szánt darabokról, így a fiatalok és élvezhetik a bőrtáskák nyújtotta minőséget és nem kell lemondaniuk az aktuális divatról sem.

A kötélből készült fogók egy szintén hazai márkával való kollaborálásnak köszönhetőek, amelyek remekül fokozzák a bőr természetes, nyers hatását és teszik egy kicsit hétköznapibb választássá ezeket a táskákat. Egyre inkább játszik a színekkel is, így remekül variálhatóak a táskák akár hétköznapi, akár alkalmi megjelenésről van szó.
De hogy hogyan jött ennek az ötlete és hogyan alakult ki maga a márka, azt olvassátok el magatok! :)

Ki áll a márka mögött? Mesélj magadról egy kicsit!
A márkát egy éve alapítottuk a barátnőmmel. Ő kötélékszereket készít, márkája Krisztina Lango néven fut. Szóval együtt találtuk ki, hogy a bőrt kombináljuk a kötéllel. Az első darabok még teljesen más koncepcióval készültek( több fogóval, csere lehetőség...stb.), most már sokkal egyszerűbb, letisztultabb formákat, és fogókat készítünk.

Tudatosan készültél erre a pályára vagy a sors hozta?
Abszolút a sors hozta. Kismamaként töltöttem napjaimat, mikor jött az ötlet, és éreztem, hogy ezt meg kell valósítanom.

Hogyan ismerkedtél meg a szakmával és szerettél bele?
Elsőként egy kisebb kutatást végeztem, főleg szakemberek, bőrök, kellékek tekinteteben. Szerencsém volt, ugyanis az első bőrdíszműves, akivel dolgoztam, minden kontaktot megadott, ami a táskakészítéshez kell. Így ezek után könnyű/könnyebb dolgom volt. Úgy gondoltam, hogy ez is egy jel, és mindenképpen bele kell fognom a táskatervezésbe.

Miért táskák?
Imádom a táskákat. Nincs olyan nő, aki ne imádná. Még cipőben is gondolkodtam...amit még nem vetettem el a mai napig sem.

Melyik a jobb: a tervezés vagy a megvalósítás folyamata?
Mind a kettő izgalmas. A tervezés azért, mert szabadjára engedhetem a fantáziám. A megvalósítás pedig azért jó, mert értelmet, fizikai létet nyer az, ami eddig a fejemben volt.

Melyik a te kedvenc darabod?
A shoppereket imádom. A hétköznapokban sportosan öltözködöm, és emiatt ez az a táskatípus, ami illik hozzám. Mellesleg minden belefér. :)

Milyen a stílusod a mindennapokban?
A hétköznapokban lazán, sportosan öltözködöm. Állandó rohanásban vagyok és emiatt fő szempont a kényelem.

Szerinted egy jó cipő vagy egy táska az outfit fontosabb eleme?
Húúú most megfogtál. :) Számomra mind a kettő!!! A cipő az kötelező, a táska pedig az 'i'-re a pont.

Mi volt az eddigi legérdekesebb ihlet forrásod?
Kicsi fiam altatásánál szoktam 'agyalni'. Akkor kerülök olyan állapotba, hogy kizárom a külvilágot és a gondolataimra figyelek.

Van valaki, akinek szívesen terveznél egy táskát? Miért épp ő?
Ezen még nem gondolkodtam. Nincs kiválasztottam. Bárkinek szívesen tervezek.

Miért a bőrt választottad?
Ha táska, akkor csakis bőr. Az elegancia, a kifinomultság, és a minőség alapja.

Szuperek a kötél kiegészítők! Várható még hasonló újítás?
Igen, várható. Minden kollekciónál más típusú kötelek, fogók lesznek.

Hol találkozhatnak veled és a táskáiddal az érdeklődők?
Lassan elkészül a weboldalam. Addig a krisztinalango.hu és redrouge.hu oldalakon, illetve a Design Heaven Showroom-ban vagyok jelen.

Nem tucat táskákról van szó, limitált darabszámban készülnek, ezzel is garantálva az egyediséget. Több formában is megtaláljátok, a clutchtól kezdve a shopperekig minden alapdarab bekerült a kínálatba, így legyen szó bármilyen alkalomról, a Nelz megállja a helyét! Léna nem csak klasszikus fekete és natúr színekben alkot, de megtalálható nála a baba kék és a púder szín is, így még szélesebb a paletta és még több nő tud magának táskát választani.

Az aprólékos munka már a képeken is látszik, sehol egy kilógó cérnaszál vagy egy meggyűrődött anyagrész a varrás mentén, a nem rég készült street style fotók pedig magukért beszélnek és bemutatják mindazt a sokszínűséget, amelyet a márka képvisel.

[gallery columns="1" size="full" ids="6319,6318,6317,6316"]

Ha eddig nem találtál magadnak minőségi, bőrből készült, időtálló bőrtáskát és szeretnéd, ha egy magyar tervező darabját vihetnél magaddal nap, mint nap büszkén, akkor keresd Lénát a fenti webshopok egyikén vagy a Design Heaven Showroomban és éld meg a nyarat egy Nelz táskával! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6716365516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása