Egy kis napfény a mindennapokra

Olyan rég volt már, hogy egy komplett kollekciót mutattam be nektek, hogy amikor láttam, hogy Zsuzsi éppen új dobásra készül, tudtam, hogy ideje visszatérni ehhez a jó szokásomhoz, mert mindig is szerettétek az ilyen tartalmat a blogon.

 florence.jpg

Az ezsubegz márka hosszú évek óta nagy kedvencem, jól tudunk együtt dolgozni is, hol sűrűbben, hol ritkábban, de könnyen megtaláltuk a közös hangot Zsuzsival már az első cikknél (ami 2016-os!!!) és azóta sincs ez másként. Nagyon szeretem a stílusát, a munkásságát, azt, ahogyan minden kollekciót egy téma köré épít, utánajár, átgondol és összerak. A táskái minőségével sincs gond, több darabom is van tőle, nagy becsben tartva, vigyázok rájuk és bírják is, hiszen a legelső táskám a márkától 5 éves és még mindig hibátlan, azt hiszem, ez mindent elárul arról, hogy minőségi alapanyagokból és nagy gonddal készül minden egyes táska.

 canary_small.jpg

Az új kollekció azonnal belopta magát a szívembe, amint megkaptam a képeket, a háttértörténete pedig szívet melengető. Az új kollekció a Little Miss Sunshine nevet kapta, mégpedig azért, hogy Zsuzsi ebben a vírus árnyalta időszakban mosolyt csaljon az emberek arcára. Éppen ezért szuper úti célokról kapták a nevüket a táskák, ami szerintem zseniális ötlet, na meg a bakancslistára is felírhatunk egy plusz célt. Hogy miért? Hogy elvigyük a táskánkat arra a helyre, amelyről a nevét kapta!

panama_small.jpg

A képek is csodálatosak lettek, amelyeket maga Zsuzsi készített, így még különlegesebbé téve a kollekciót. A névhez illően minden képen megmutatja játékát a napfény, igazán különlegesek lettek! Két típusú táska landolt a kínálatban, a kedvenceim a kerek formájúak, a feketét biztosan meg is fogom rendelni, egyszerűen imádom. A fő minta a levél, ezzel is megadva a nyár, a nyaralás hangulatát, így a városba is magunkkal vihetjük a tengerparti hangulatot. Mindenféle alkalomra találunk benne nekünk valót, hiszen kisebb és pakolósabb darabokat is kaptunk. Plusz pont, hogy minden táskánál le van írva, hogy mi fér bele, így előre tudunk számolni azzal, hogy elegendő helyünk lesz-e, szerintem ez egy nagyon fontos információ.

sydney.jpgA két virágmintás hátizsák, a Sydney és a Havana a legegyszerűbb outfitet is feldobják, gyönyörű ez a minta, remek választás volt. A kis kerek táskák bármilyen szaladgálós napra tökéletesek, amikor elég az embernek a telefonja és a pénztárcája, legyen szó egy délutáni kávézásról vagy egy esti partiról. Ha kirándulni indulunk vagy mondjuk dolgozni, akkor pedig jól jön a hátizsák, amelybe minden belefér, amire szükségünk lehet.

panama.jpg

Őszintén mondom, hogy minden táska gyönyörű, egyedi, új és közben mégis messziről látni róluk, hogy ezsubegz darabok. Örülök, hogy a vírusnak köszönhetően ilyen jó dolgok is születnek, mint ez a kollekció, adjon ez erőt mindenkinek, mert a napfény tényleg ott van az alagút végén!

 

modell: Horányi Réka
Sminkes: Sztojka Szilvia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr6516575900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása