S.O.S. ajándékötletek mindenkinek

Hétfő van, már nagyon kapkodni kell ahhoz, hogy biztosan mindenkinek bezsebeljük  kiszemelt ajándékát. Ha valami oknál fogva a terv meghiúsulni látszik, itt van néhány ötlet, ami bár nem az eltervezett, de beválhat és még oda is érhet!

A notino-n, ha aznap délig leadjátok a rendelést, másnap már meg is kapjátok és szerencsére rengeteg olyan termék is kapható, ami jó lehet ajándéknak, de sokat nem kell rajta agyalni. Ezt az express szállítást még én is ki fogom használni, egy-két meglepetés még hiányzik, de innen gyorsan megkapom majd, így kicsit nyugodtabb vagyok. Összeszedtem néhány ötletet, ha esetleg még mindig teljesen tanácstalanok lennétek az ajándékok tekintetében. Nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is adok most 2-2 tippet.

 

Sminkcuccok nőknek

 

Ezt azoknak érdemes ajándékozni, akik fiatalabbak, így kevésbé van meg a esélye annak, hogy 1000 termékből álló gyűjteménye van már otthon és esetleg éppen ugyanazt vesszük meg neki, mint amit már birtokol.

Van viszont valami, amiből sosem elég és ez a szempillaspirál. Ebből jó, ha mindig van egy bontatlan a fiókban, mert a legrosszabbkor tud beszáradni és elfogyni. A L'Oréal ezen termékéről rengeteg jót hallani, dobd a kosárba!

Szettet is ajándékozhatsz, ez egy kicsit nagyobb értékű és szebb csomagolásban is érkezik, akár így, önmagában is nagyon jól mutat a fa alatt és örül majd az, aki kapja.

 

Férfiaknak

 

Nekik olyan tárgyakat érdemes vásárolni, amelyek hasznosak is. Magukra és ilyen holmikra általában sajnálják a pénzt, aztán azok kapjuk őket, hogy a mi arckrémünket és testradírunkat kenegeti.

Kevésbé szép, ám annál hasznosabb lehet egy orrszőrnyíró idősebb férfi szeretteink számára. Nem biztos, hogy maguktól megvennének egy ilyen eszközt, de ha ajándékba kapják, biztosan hálásak lesznek érte.

 Egy arclemosó remek ötlet lehet, az én párom is szereti használni, így tapasztalatból írom. Bár nem használnak 10 kozmetikumot egymás után, a tiszta arc érzete azért nekik is fontos (még ha nem is hangoztatják), ezért egy arctisztítóval is meglephetjük a kedvesünket, hasznára válik majd.

 

Néhány korábbi cikk a témában:

 

Gyerkőcöknek

 

Nekik is találtam jó pár ötletet ezen az oldalon, tényleg érdemes szétnézni! A mesefigurás fürdőtermékekkel nem lőhetünk mellé, de illatos kölnivizek is vannak a kínálatban.

A Pókemberes ajándékszettől bármelyik kisfiú azonnal a nyakadba ugrik majd, hiszen az egyik legmenőbb szuperhős! A kölnitől nagyfiúnak érzik majd magukat és hidd el, el lesznek ájulva ettől az ajándéktól.

Ha nem szeret pancsolni, akkor vegyél neki egyet a Disney hercegnős tusfürdők közül és biztosan megváltozik a hozzáállása! Bár kicsit magasabb az áruk, a szoba díszei is lehetnek, miután kifogytak, így azért mégiscsak megérik.

 

Ez lett volna az én 6 gyorsan kivitelezhető, valamennyire általános, de mindig jó választásnak számító ötletem, amelyek még biztosan be is szerezhetőek. Remélem, ennyi ajándékötletes cikkel a hasznotokra volt a blog és mindenkinek megtaláltátok már a fa alá valóját!

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr7016365608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása