Red Rouge, a magyar designer darabok kincsesbányája

rrl

Már a szülinapi kívánságlistás bejegyzésemben is írtam, hogy felfedeztem egy új lelőhelyet, ez pedig a Red Rouge. Timi, a webshop tulajdonosa igyekszik egy helyre gyűjteni a magyar márkák darabjait, hogy ne csak a Budapesten élőknek legyenek elérhetőek. Így találkozunk az oldalon HANA, Krisztina Lango vagy éppen Annamaria Pap darabokkal. Kicsit olyan,  mint a blogom, csak én nem a termékeket, a márkákat gyűjtöm össze nektek az interjúk keretén belül. Fontos, hogy ismerjük a hazai tehetségeket és bizony elkél nekik a reklám, amit én nagyon szívesen meg is teszek, mert egy blog olyan hely, amit nem csak öncélra lehet felhasználni.

RR4                                                                              ITT

Felkerestem Timit és megtudtam, miért is jött létre a webáruház és mik a tervei a jövőt illetően.

Mi volt a cél? A hazai márkák összegyűjtése vagy egy saját vállalkozás megkezdése?
Mindkettő. :)
Régi dédelgetett álmom volt egy saját vállalkozás elindítása. Vásárlásaim során sokszor nem találom vagy túl sok időt vesz igénybe felkutatni az elképzeléseimnek megfelelő ékszereket, ruhákat és kiegészítőket. Szeretek online vásárolni, mert időt spórolok vele és kényelmesen válogathatok. Így jött a gondolat, hogy létrehozok olyan webshopot, ahol olyan alapdarabokat és nagy választékú kiegészítőket gyűjtök egy csokorba, amit nem feltétlen szükséges személyesen vásárolni.


Miért éppen magyar designerek termékei mellett döntöttél?
Fontosnak tartom a hazai készítők népszerűsítését, hogy minél nagyobb közönséghez eljussanak.Nagyon kreatív és minőségi kincseket lehet itthon beszerezni.
Mindezek mellett jelenleg is egyeztetek külföldi gyártókkal, hamarosan még színesebb kínálattal várom a látogatókat.

rr2                                                                                ITT


Mennyi munka jár az oldallal? Van esetleg mellette civil munkád vagy kiteszi a mindennapjaidat?
A webshop kitenné a mindennapjaimat, viszont van mellette civil munkám. Szoftverfejlesztő cégnél volt főállásom. Itt már csupán minimálisan segítek be a srácoknak, amíg van rá kapacitásom.
Emellett nagy részben a férjem vállalkozásában segítek. Munkaruházattal, védőfelszerelésekkel foglalkozik a cég, ami most nagy átszervezésben van. Én most abban segítek, hogy megtartsuk a vállalkozás stabilitását. Így a webshopra jelenleg nincs annyi időm, mint szeretném, de folyamatosan dolgozom rajta. A szabadidőm többségét a RedRouge tölti ki. Nagyon élvezem. Rengeteg tervem tornyosul már, ezeket szépen lassan sikerül megvalósítani. :)


Tervezed, hogy üzletet nyitsz, ahol összegyűjtöd ezeket a termékeket a vásárlók számára?
Én annyira webshop párti vagyok, hogy nem feltétlen látom szükségességét, hogy üzletet nyissak, bár szoktam játszani a gondolattal. Most lett 1 éves a webáruház. Ebben a kérdésben még hagyom, hogy magától alakuljanak a dolgok. Figyelem az igényeket, visszajelzéseket és nincs kizárva az üzletnyitás lehetősége. :)

rr1                                                                                 ITT

RR5                                                                            ITT

Szeretnél saját márkát? Mik az elképzeléseid ezzel kapcsolatban?
Igen, terveim között szerepel, hogy saját tervezésű és készítésű ékszerekkel, lakberendezési kiegészítőkkel bővítsem a kínálatot. Nagyon szeretek kreatívkodni.


Végezetül: Jellemezd a Red Rouge-t egy mondattal!
Anno sokat gondolkodtam a névválasztáson. A vörös rúzs az igazi, örök nőiességet szimbolizálja, ezt képviselem a Red Rouge-zsal. :)

RR3                                                                          ITT

A névválasztással teljesen egyet tudok érteni, a Red Rouge kifejezi azt, ami egy nőnek jár. Remélni tudom, hogy egyre több magyar termék kerül majd fel a webshopba, addig is szemezgessetek a kínálat közül, gyönyörű darabokat találtok és mindenki stílusának lesz megfelelő ékszer/kiegészítő. Hamarosan hozok egy olyan bejegyzést, amikor az Így viseld a... cím a Red Rouge kínálatára vonatkozik majd. Megmutatom, hogy a színesebb, feltűnőbb vagy éppen egyszerű darabokat is simán lehet hordani.

rr6                                                                            ITT

 

Legyünk hálásak a magyar darabokért és amikor megtehetjük, válasszunk legalább egyet közülük. Sok itthon a tehetség, támogassuk őket!

Facebook | Instagram | bloglovin'

A bejegyzés trackback címe:

https://konora.blog.hu/api/trackback/id/tr9516365324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Konora

Friss topikok

  • Daniel Markus: Szuper blog, és divatos a táska is! :) Ha táskához trendi ékszert keresel, akkor ajánlom a MARSCHA... (2020.12.19. 13:51) Egy magyar márka, (nem) csak anyukáknak
  • Szabolcs Molnár: Nekem 1 éve a feleségem a fodrászom. Jól szórakozunk hajvágás közben. Még 2-3 év és belejön. :)) :... (2020.11.17. 20:06) Hasznos ajándékok a pasiknak
  • Norcsoo: Utána is tudok egészségesen étkezni, akár életem végéig, igen.Egy étrend mindenki idejébe belefér,... (2020.09.15. 11:19) Kösz nem, diétázom!
  • Bódiné Jenei Csilla: Egy időben nagyon tetszett a tusvonal, mindig festettem magamnak, bár igaz, hogy sokat kínlódtam, ... (2019.09.07. 06:10) Gyönyörű, cicás tusvonal 4 lépésben
  • KÉRDEZZTŐLEM: Mennyi kattintàst kell elèrni posztonkènt,hogy megèrje ezzel foglalkozni? (2019.09.02. 17:59) A (nem is olyan) könnyű blogger élet

Címkék

ajándék (27) ajánló (196) arcápolás (18) bőrápolás (6) brittas (5) christmas (13) dekoráció (17) divat (65) DIY (35) egészség (10) ékszer (12) ékszerek (5) életmód (8) esküvő (5) ezsubegz (6) fashion (5) film (8) fitness (9) fitness diaries (17) frizura (7) haj (9) hajápolás (11) hangulat (6) healthy (7) így viseld (5) inspiráció (138) instagram (6) interjú (36) karácsony (57) kihívás (6) kívánságlista (5) köröm (13) lush (13) magyar designer (16) magyar márka (5) magyar tervező (26) make up (12) merengő (14) motiváció (6) nails (17) notino (19) nyár (12) ősz (18) ötlet (9) otthon (9) outfit (71) recept (11) smink (28) sorozat (6) személyes (55) szépségápolás (12) táska (11) tavasz (13) teszt (30) tipp (9) tippek (49) trend (13) videó (11) Címkefelhő
süti beállítások módosítása